۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
بازدید پرثمر مدیرعامل نفت سپاهان از دانشگاه صنعتی اصفهان

بازدید پرثمر مدیرعامل نفت سپاهان از دانشگاه صنعتی اصفهان

در دیدار مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با رییس دانشگاه صنعتی اصفهان، زمینه‌های برگزاری دوره‌های تخصصی، بورسیه دانشجویان برتر و انعقاد تفاهمنامه توسعه ادیتیوهای صنعت روانکار فراهم شد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی نفت سپاهان؛ روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۳؛ دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان فرهاد امین دهقان مدیرعامل شرکت نفت سپاهان بود تا در جریان دیدار با رییس و شماری از مدیران و اساتید و هم چنین بازدید از دانشکده و آزمایشگاه شیمی این دانشگاه، زمینه ها و مقدمات همکاری های علمی و تخصصی متعددی میان نفت سپاهان و دانشگاه صنعتی اصفهان فراهم گردد. در جریان این دیدار که با حضور دکتر سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی ریاست دانشگاه، دکتر حمیدرضا صفوی معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمد دیناری رییس دانشکده شیمی و جمعی از مدیران و اساتید این دانشگاه برگزار شد، مهندس امین دهقان توضیحات مبسوطی در خصوص رویکردها،ظرفیت ها و توانمندی های شرکت نفت سپاهان بیان کرده و بر رویکرد جدی و مستمر شرکت در زمینه حمایت از تحقیقات و فناوری های مورد نیاز زنجیره پالایش نفت و همکاری با کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری در حوزه های مختلف مرتبط با صنعت روانکار تأکید نمود. هم چنین دکتر میرمحمدی با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های ارزشمند علمی و تخصصی موجود در دانشگاه صنعتی اصفهان به ویژه در دانشکده شیمی، از آمادگی این دانشگاه برای فراهم نمودن زمینه های همکاری های متقابل علمی و تخصصی میان شرکت نفت سپاهان و دانشگاه صنعتی اصفهان سخن گفت.

در این دیدار، مذاکرات لازم جهت انعقاد توافقنامه علمی- تخصصی توسعه انواع ادیتیوهای صنعت روانکار انجام شد تا به سرعت، مقدمات آغاز و تداوم آن فراهم گردد. هم چنین بنا به پیشنهاد مدیرعامل شرکت نفت سپاهان و رییس دانشگاه صنعتی اصفهان، مقرر شد در راستای همکاری های مشترک علمی و آموزشی، ۱۰ نفر از دانشجویان برتر این دانشگاه در رشته های شیمی از سوی شرکت نفت سپاهان بورسیه شوند و نیز برگزاری دوره های آموزش تخصصی همکاران شرکت نفت سپاهان با ارائه مدرک معتبر در دانشگاه صنعتی اصفهان در دستور کار قرار گیرد. پایان بخش برنامه حضور مهندس امین دهقان در دانشگاه صنعتی اصفهان، بازدید از مجموعه دانشکده و آزمایشگاه شیمی دانشگاه بود.

کد خبر: ۳۲۹٬۳۵۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha