۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
صنایع اشتهارد کمبود نیروی کار ماهر دارند

صنایع اشتهارد کمبود نیروی کار ماهر دارند

فرماندار اشتهارد کمبود نیروی کار متخصص را دغدغه اصلی صنایع اشتهارد دانست و گفت: این شهرستان به دلیل وجود شهرک‌های صنعتی متعدد، نیازمند نیروی کار ماهر و متخصص است.

به گزارش بازار، محمد صادق کمالی، فرماندار اشتهارد امروز در مراسم معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان که با حضور معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی و رئیس اداره آموزش اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز برگزار شد، با اشاره به اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بر لزوم تربیت نیروی کار ماهر و کارآمد در این شهرستان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه وظیفه فنی و حرفه‌ای خطیر است اما ما نتوانستیم مانند کشورهای مدرن کار کنیم، کمبود نیروی کار متخصص را دغدغه اصلی صنایع اشتهارد دانست و مطرح کرد: این شهرستان به دلیل وجود شهرک‌های صنعتی متعدد، نیازمند نیروی کار ماهر و متخصص است و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند نقش مهمی در تأمین این نیاز و ایجاد فرصت‌های شغلی ایفا کند.

فرماندار اشتهارد با اشاره به اینکه خطای انسانی باعث ایجاد مشکلات بزرگ در صنایع خواهد شد، بر لزوم توجه به کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تأکید کرد و با انتقاد از تمایل جوانان به مشاغل پشت میزنشینی، خواستار توجه بیشتر به آموزش‌های مهارتی و جذب جوانان به صنایع شد و افزود: ما باید بررسی کنیم در اشتهارد به چه شغلی نیاز داریم.

کمالی با بیان اینکه باید از تمامی مراکز و صنایع تولیدی شهرستان بازدید و نیازسنجی شود، بر لزوم شناسایی نیازهای شغلی شهرستان و ارائه آموزش‌های متناسب با آن تأکید کرد و با اشاره به مشکلات موجود در حوزه جذب نیروی ماهر صنایع و بنگاه‌های تولیدی شهرستان، خواستار رفع این مشکلات و ایجاد شرایط مناسب برای جذب جوانان به آموزش‌های مهارتی شد.

فرماندار اشتهارد در پایان سخنان خود، ضمن اعلام حمایت همه جانبه فرمانداری از ارائه آموزش های مهارتی، خواستار همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط برای تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در شهرستان اشتهارد شد.

کد خبر: ۳۲۸٬۹۴۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha