۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
پیگیر تأمین برنج و توزیع عادلانه منابع ارزی هستیم

پیگیر تأمین برنج و توزیع عادلانه منابع ارزی هستیم

استاندار هرمزگان گفت: پیگیر تأمین برنج و توزیع عادلانه منابع ارزی هستیم.

به گزارش بازار، محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان در حاشیه یکصد و یکمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که به بررسی راهکارهای افزایش اختیارات استانداران اختصاص داشت، اظهار داشت: با مشارکت بخش خصوصی، گره‌های موجود شناسایی شده و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس، الگویی مناسب برای حکمرانی مطلوب تدوین خواهد شد.

وی طولانی بودن روند حل مشکلات و تمرکز تصمیم‌گیری در سطح ملی را از موانع جدی توسعه استان دانست و افزود: کوتاه کردن این فرآیندها و حضور استانداران در شوراهای عالی تصمیم‌گیری می‌تواند به تسریع ارائه خدمات و رفع چالش‌ها کمک کند.

آشوری تازیانی همچنین از طرح موضوع تأمین برنج استان در این جلسه خبر داد و گفت: این دغدغه به عنوان مسئله‌ای کلان در مجلس نیز مطرح شده و رایزنی‌هایی با وزیر جهاد کشاورزی انجام شده است در هفته جاری جلسه‌ای با ایشان برگزار خواهد شد تا این مطالبه به طور جدی پیگیری شود.

استاندار هرمزگان ضمن تأکید بر اهمیت توزیع عادلانه منابع ارزی و کالاهای اساسی، از تلاش برای ایجاد روندی منطقی و شفاف در این زمینه خبر داد و در پایان از میزبانی اتاق بازرگانی هرمزگان در برگزاری این نشست قدردانی کرد.

کد خبر: ۳۲۷٬۶۰۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha