حیدر داوودیان در گفتوگو با خبرنگار بازار به برنامهریزیهای این دستگاه برای واگذاری نقاط مستعد ایجاد نیروگاههای برقآبی در رودخانههای مازندران به سرمایهگذاران اشاره کرد و گفت: ساخت نیروگاههای برقآبی به تولید برق ارزان و انرژی پاک در استان کمک میکند. در همین راستا نیز نقاطی در رودخانههای استان با ظرفیت مجموع ۵۰۰ مگاوات شناسایی شد که برای صدور مجوزهای سرمایهگذاری به همراهی حفاظت محیط زیست نیاز داریم.
داوودیان خواستار هماهنگی و همراهی برای برداشت سیلآوردهای رودخانهای در مناطقی از استان هم شد و گفت: در بعضی نقاط انباشت رسوب و مصالح رودخانهای احتمال بروز خطر را افزایش داده که برای برداشت قانونی این مصالح با وجود انتشار فراخوان، به دلیل صادر نشدن مجوز راهاندازی تاسیسات سنگشکن هیچ پیمانکاری تمایل به همکاری ندارد.
وی انجام اقدامات مشترک بین دستگاههای مرتبط برای فرهنگسازی در زمینه رعایت مصرف بهینه آب و حفاظت از منابع آبی زیرزمینی با کاهش برداشتها را یکی از ضرورتهای کمک به محیط زیست و منابع آبی استان برشمرد و گفت: افت تراز آبهای زیرزمینی در مازندران رو به افزایش است و با ادامه این روند در شرق مازندران ممکن است فرونشست را رقم بزند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران اظهار کرد: برداشت زیاد از منابع آبی زیرزمینی در مازندران در حال آسیب زدن به کل محیط زیست است. برای کاهش سرعت این روند و پیشگیری از آن به فرهنگسازی نیاز داریم که انتظار میرود همه دستگاههای مرتبط و موثر در این زمینه پای کار بیایند. وگرنه در آینده نزدیک فرونشست در مناطق شرقی و آلودگی آب در مناطق غربی مازندران گریبان همه مردم استان را خواهد گرفت.
نظر شما