۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
هفته بسیار سرد در انتظار ایلام| کاهش ۱۲ درجه ای دما

هفته بسیار سرد در انتظار ایلام| کاهش ۱۲ درجه ای دما

کارشناس پیش بینی هواشناسی ایلام اعلام کرد که سامانه بارشی با هسته سرد از عصر امروز (پنجشنبه) وارد استان می شود.

به گزارش بازار، مهدی مصری زاده روز پنجشنبه اظهار کرد: در ابن بازه زمانی دمای هوا در مناطق سردسیر و کوهستانی استان به ۸ تا ۱۰ درجه سانتی گراد زیر صفر می رسد که البته کاهش دما تا ۱۲ درجه سانتی گراد زیر صفر نیز دور از انتظار نیست.

وی افزود: کاهش دمای هوا باعث بخبندان، لغزندگی معابر، بخ زدگی محصولات کشاورزی و سازه های حساس به سرما مانند انشعاب های آب می شود.

مصری زاده همچنین به کشاورزان توصیه کرد که به عایق بندی سامانه های پمپاژ آب و مراقبت از محصول های کشاورزی حساس به سرما، طیور، احشام و کلنی های عسل اقدام کنند.

وی توضیح داد که این سامانه بارشی از عصر امروز فعالیت ریزشی خود را آغاز می کند و تا پایان وقت روز یکشنبه فعالیت آن ادامه دارد.

مصری زاده بیان کرد: بارش ها سراسر استان را در برمی گیرد اما شدت آن در نواحی شمالی و شرقی بیشتر است.

کارشناس هواشناسی ایلام یادآور شد: افت محسوس دما، بارش باران، تندر، مه گرفتگی در گردنه ها و جاده های کوهستانی، بارش تگرگ در مناطق مستعد، ریزش برف در بلندی ها و وزش باد شدید از پیامدهای این سامانه است.

مصری زاده همچنین از احتمال نفوذ گرد و غبار در روز شنبه به اسمان استان ایلام خبر داد.

وی به مردم توصیه کرد که در مدت فعالیت این سامانه بارشی از صعود به ارتفاعات، اتراق در حاشیه یا نزدیک شدن به رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و به مدیربت مصرف حامل های انرژی توجه داشته باشند.

کد خبر: ۳۲۷٬۳۲۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha