به گزارش بازار، علی فرمانی اظهار کرد: چندین مدل اجرایی برای ساخت میدان جدید میوه و تره بار در ابتدای دوره ششم شورای اسلامی شهر قزوین مطرح شد اما به دلیل عدم استقبال سرمایه گذار مناسب، اجرای این طرح به تعویق افتاد.
وی ادامه داد: جابه جایی میدان میوه و تره بار یکی از سیاست های مهم شورای اسلامی است در ادوار گذشته نیز مطرح شده و اجرای این طرح از لحاظ ابعاد اجتماعی، ترافیکی و اقتصادی می تواند برای شهر قزوین بسیار اثرگذار باشد.
فرمانی تصریح کرد: جا به جایی میدان میوه و تره بار باعث ایجاد ۳۰۰ شغل جدید نیز خواهد شد و شهروندان قزوینی می توانند در بخش های مختلف آن از جمله باسکول، کارخانه بسته بندی میوه، سردخانه، مجتمع رفاهی، حجره ها و غرفه های آن مشغول به کار شوند.
به گفته این مسوول، میدان میوه و تره بار به عنوان یک قطب اقتصادی می تواند به عنوان بارانداز و یا بندر خشک نیز محسوب شود، در حال حاضر سرمایه گذار مناسبی برای اجرای این طرح انتخاب شده و طی روزهای آینده عملیات کلنگ زنی آن به انجام می رسد.
وی افزود: آنچه در خصوص میدان میوه و تره بار قزوین اهمیت دارد آن است که باید برای اجرای هر چه بهتر این طرح یک کارگروه استانی متشکل از کارشناسان استانداری و مدیران ارشد استان تشکیل شود.
رییس شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: برای فاز نخست اجری این طرح به سه همت اعتبار نیاز داریم و اگر تمام فازهای اجرایی را نیز در نظر بگیریم به طور کلی به هشت همت اعتبار نیاز داریم که مجموعه مدیریت شهری در تامین منبع مالی همکاری لازم را خواهد داشت.
گفتنی است، میدان میوه و تره بار جدید قزوین در زمینی به مساحت ۲۵۰ هکتار در ابتدای جاده قزوین - بویین زهرا در نظر گرفته شده که با احداث آن، این مجموعه به آن مکان منتقل میشود.
نظر شما