۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
۴۵۰ تن پرتقال و سیب تنظیم بازار عید در کردستان ذخیره سازی شده است
مدیر تعاون روستایی کردستان:

۴۵۰ تن پرتقال و سیب تنظیم بازار عید در کردستان ذخیره سازی شده است

سنندج – مدیر سازمان تعاون روستایی کردستان از ذخیره سازی ۴۵۰ تن سیب درختی و پرتقال در راستای توزیع آن در ایام عید نوروز در این استان خبر داد.

بهرام کوشکی در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در آستانه سال نو برای تنظیم بازار میوه، اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، میوه مورد نیاز استان برای تنظیم بازار و توزیع در ایام عید نوروز در استان کردستان ذخیره سازی شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ تن پرتقال و ۲۰۰ تن سیب درختی در استان کردستان ذخیره سازی شده است و با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته این میوه در ایام عید سال جاری در راستای تنظیم بازار، توزیع می شود.

وی به ذخیرهه سازی خرما برای توزیع در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: ۱۵ تن خرما نیز ذخیره سازی شده و در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان با قیمت دولتی در بازار توزیع عرضه می شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان کردستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای تنظیم بازار در این استان، بیان کرد: با پیش بینی های صورت گرفته، سازمان تعاون روستایی ضمن خرید اقلام اساسی و مورد نیاز و عرضه آنها در بازار، تلاش دارد تا نسبت به رعایت حقوق تولید کننده و مصرف کننده اقدام نماید.

وی یکی از اولویت های اصلی سازمان تعاون روستایی را راه اندازی مراکز عرضه مستقیم کالا عنوان کرد و افزود: در همین راستا راه اندازی روستابازار با هدف عرضه مستقیم کالا در استان کردستان در دستور کار قرار دارد.

کوشکی عنوان کرد: در حال حاضر چهار روستا بازار در استان کردستان راه اندازی شده است و در آینده نزدیک نیز یک روستا بازار دیگر در شهر سنندج راه اندازی می شود و انتظار داریم که با همکاری شهرداری سنندج این مهم هر چه سریعتر عملیاتی شود.

کد خبر: ۳۲۶٬۵۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha