به گزارش بازار، سید بابک ابراهیمی مدیرعامل گروه مالی امید با اشاره به اینکه قسمت اعظم پورتفو شرکت بورسی است و برنامه ما این است که پنج شرکت دیگر به بازار سرمایه شوند، گفت: اولین نیروگاه تجدیدپذیر کشور به زودی وارد بازار سهام خواهد شد، در این بین سرمایه گذاری مهر، پترو امید آسیا وارد بازار سرمایه خواهند شد.
ابراهیمی گفت: ارزش روز پورتفوی بورسی امید بیش ار۱۹۰ همت است، ارزش پورتفوی غیر بورسی نیز حدود ۲۵همت است.
وی با بیان اینکه، سرمایه گذاری امید معمولا با یه شرکت بزرگ معدنی شناخته میشوند، گفت: این درحالی سرمایه گذاری های کوچک مثل حوزه دارویی نیز در سبد سرمایه گذاری امید قرار دارند.
مدیرعامل هلدینگ امید گفت: بازدهی سرمایه گذاری امید هم متاثر از شرایط صنعت فولاد است. امیدواریم در سال آینده حاشیه سود شرکت افزایش یابد. تا انتهای سال امیدواریم سود هر سهم به ۲۵۰تومان برسد.
وی افزود، بدنبال این هستیم که با دریافت مجوز بانک سپه در افزایش سرمایه امید مشارکت کند، این رویکرد میتواند تاثیر قابل توجهی در تحقق اهداف هلدینگ امید در سال بعد داشته باشد. این موضوع در دستور کار شورای عالی بانکمرکزی است.
ابراهیمی گفت: هم اکنون سرمایه امید حدود ۹.۶همت است که امکان افزایش سرمایه تا۲۰۰درصد وجود دارد.
وی با بیان اینکه بدنبال افزایش شفافیت در هلدینگ امید هستیم، گفت: از ابتدای سال جاری بیش از ۹۰درصد فروش در بورس کالا صورت گرفته است. در چادرملو،گلگهر و گهر زمین این موضوع محقق شده است.
مدیرعامل امید با اشاره به اینکه بدنبال شراکت با مردم در پروژه هایی که سود بالایی دارند، هستیم گفت: سوالی که مدتهاست مطرح میشود این بود که چرا سرمایه و نقدینگی سرگردان در حوزه های تولیدی وارد نمیشود، براین اساس مشخص شد که پروژه های سودآوری به مردم معرفی نشده است. به این ترتیب میتوان در پروژه های حداکثر دو ساله پیشنهادهای جدید در اختیار مردم قرار دهیم. پترو امید از همین دست پروژه هاست که حتما عرضه اولیه خواهد شد. در این پروژه در محور گوره به جاسک ظرفیت ذخیره سازی ده میلیون بشکه نفت خام وجود دارد. البته این شرکت صرفا یک مخزن ساز نیست بلکه یک هلدینگ نفتی است.
وی با اشاره به اینکه در هلدینگ تابان هور بدنبال تامین انرژی برای صنایع مرتبط هستیم، گفت: اگر دولت با قیمت ارزی برق تولیدی ما را خریداری کند حاضر به فروش برق به شبکه سراسری هستیم. در همین راستا باید تاکید کنم تا زمانی که مشوق های طرح انتقال آب دریای عمان به سیستان و خراسان شفاف نشود حاضر به ادامه سرمایه گذاری در این پروژه نیستیم.
ابراهیمی گفت: در برخی شرکتهای سیمانی هلدینگ امید امکان کنترل مدیریتی نداشت. براین اساس یک هلدینگ سیمانی و ساختمانی تشکیل دادیم تا حوزه نفوذ در این بخش نیز افزایش یابد.وی افزود، در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی برنامه داریم در حوزه میادین نفتی و همچنین پایین دست صنعت پتروشیمی وارد شویم.
مدیرعامل امید گفت: صنایع فولاد مشیز در دستور کار مولدسازی قرار گرفته است. دو واحد احیا مستقیم درگیر زمین در سال بعد افتتاح خواهد شد. همچنین با احیا پروژه گندله سازی خرامه ظرف ۱۳ماهد آینده پروژه افتتاح خواهد شد.
نظر شما