به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، پیام باقری گفت: سهم اصلی در صدور کالاهای غیر نفتی در اختیار محصولات پتروشیمی و محصولات معدنی قرار گرفته است.
وی افزود: کشورهای همسایهی ایران بالغ بر هزار میلیارد دلار تقاضای واردات دارند.
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با اشاره به توان عرضهی صادرات ۱۰۰ میلیارد دلار کالاهای غیر نفتی در ایران وجود دارد، اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه کشور، با نرخ رشد ۱۵ درصدی قرار بر این شده که صادرات غیر نفتی ایران در سال آیند به ۱۲۰ میلیارد دلار برسد.
وی اضافه کرد: صادرات غیر نفتی ایران، مدتهاست که در کانال ۴۰ میلیارد دلار محبوس مانده است.
پیام باقری ادامه داد: ما برای افزایش میزان صادرات ایران، باید بتوانیم جریان عرضه را به جریان تقاضا وصل کنیم.
وی با بیان این که صادرات از مهمترین شاخصههای توسعهی کشورها به شمار میآید، عنوان کرد: کشورهای توسعهیافته همواره به صادرات توجه بسیار ویژهای دارند.
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با اشاره به پیشبینی سازمان توسعه تجارت از صادرات کالاهای غیر نفتی، توضیح داد: در حال حاضر سه/چهارم از صادرات ایران به صدور محصولات خامفروشی مربوط میشوند.
وی تاکید داشت: ما باید به سمت صادراتی حرکت کنیم که ارزشآفرین هستند.
پیام باقری ادامه داد: کالاهای «هایتک» و «خدمات فنی و مهندسی» از جمله صادرات ارزشآفرین به شمار میآیند.
وی با اشاره به تفاضل ارزش صادراتی و واردات در ایران، اظهار داشت: ارزش هر تن کالای وارداتی به ایران تقریبا حدود چهار برابر بیشتر از کالاهای صادراتی است.
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطر نشان کرد: توان کشور برای صادرات غیر نفتی بسیار بیشتر از چیزی است که امروزه اتفاق میافتد.
۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران:
صادرات غیرنفتی، در کانال ۴۰ میلیارد دلار محبوس مانده است
باقری، نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: در حال حاضر سه/چهارم از صادرات ایران به صدور محصولات خامفروشی مربوط میشوند.
کد خبر: ۳۲٬۶۳۵
نظر شما