۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
زیان انباشته خودروسازان به ۲۲۳ همت رسید!

زیان انباشته خودروسازان به ۲۲۳ همت رسید!

زیان انباشته سه خودروساز بزرگ کشور به رقم بی‌سابقه ۲۲۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش بازار، بررسی‌ها نشان می‌دهد زیان انباشته سه خودروساز بزرگ کشور (ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو) تا پایان آذر ۱۴۰۲ به رقم بی‌سابقه ۲۲۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

ایران‌خودرو: زیان انباشته ۱۲۷.۷ همت؛

سایپا: زیان انباشته ۶۵ همت؛

پارس‌خودرو: زیان انباشته ۳۰.۵ همت.

نکته مهم: زیان انباشته این شرکت‌ها بسیار بیشتر از سرمایه ثبت‌شده آن‌هاست و هر سه مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده‌اند.

متن ماده ۱۴۱ قانون تجارت: «اگر بر اثر زیان‌های وارده، حداقل نصف سرمایه شرکت از بین برود، هیئت‌مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت کند تا موضوع انحلال یا بقای شرکت مورد شور و رأی قرار گیرد.»

به زبان ساده: اگر زیان انباشته یک شرکت به حدی برسد که بیش از نیمی از سرمایه ثبت‌شده آن از بین برود، شرکت وارد وضعیت بحرانی می‌شود. در این حالت، هیئت‌مدیره باید سهامداران را برای تصمیم‌گیری درباره ادامه فعالیت شرکت یا انحلال آن فرا بخواند.

زیان انباشته خودروسازان به ۲۲۳ همت رسید!

کد خبر: ۳۲۵٬۰۸۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha