۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
۵۰۰ روستای مازندران آبرسانی شد

۵۰۰ روستای مازندران آبرسانی شد

فرمانده سپاه کربلا گفت: مشکل آب شرب ۵۰۰ روستا در استان با همت مجمع خیران آبرسان و گروه های جهادی رفع شد.

به گزارش بازار، سردار سیاوش مسلمی صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم اهدای نشان ملی سقا در استان با گرامیداشت اعیاد شعبانیه و برپایی دومین رویداد نشان ملی سقا در استان گفت: افزود امسال نشان ملی سقا به خیرین بزرگ در حوزه آبرسانی اهدا می‌شود.

وی گفت: در استان مازندران با راه‌اندازی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ۲۰۰ روستا آبرسانی و ۵۷ هزار نفر جمعیت از مزایای آن بهره‌مند شدند.

فرمانده سپاه کربلا گفت: با قرارداد دوم ۶۰۰ روستا در استان مازندران و ۱۵۰ هزار نفر جمعیت مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: آب و فاضلاب مازندران دو هزار میلیارد تومان برای آبرسانی به این روستاها برآورد کرده بود و در مرحله اول ۳۵۰ کیلومتر لوله گذاری در استان صورت گرفت و ۸۳ مخزن بتنی احداث شد.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت مجمع خیران آبرسان در استان گفت: ۱۰۰ کیلومتر لوله توسط حاج اکبر ابراهیمی خیر بزرگ استان داده شد و عملیات لوله گذاری توسط روه‌های جهادی صورت گرفت.

وی گفت: طبق قرارداد دوم با این خیر ۱۰۰۰ کیلومتر لوله برای آبرسانی به استان تأمین می‌شود ۴۴۸و روستا بهره‌مند می‌شوند و در مجموع تاکنون ۵۰۰ روستا در آبرسانی و چالش آب در این مناطق رفع شد.

کد خبر: ۳۲۴٬۷۴۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha