به گزارش بازار، سهام شنفت طی یک سال اخیر با مدیریت رامین پرتوی شال عملکردی قابل تحسین داشته و با ثبت رشد ۱۰۳ درصدی، از دیگر همگروههای خود پیشی گرفته است. روند صعودی ارزش بازار شنفت با مدیریت ایشان نشان از تحولات مثبت این شرکت در پاسخ به نیازهای بازار و استفاده هوشمندانه از فرصتهای سرمایهگذاری دارد.
تحلیلگران پیشبینی میکنند که امکان شکست مقاومتهای کلیدی میتواند این سهم را به سطوح قیمتی جدیدی برساند و بازدهی ۵۰ درصدی را برای سرمایهگذاران خود به ارمغان آورد. اکنون شنفت بر فراز قلهای ایستاده که اعتماد سرمایهگذاران به این شرکت را بیش از پیش جلب کرده است.
نگاهی به صنعت روانکارها
شاخص صنعت روانکارها در یکسال اخیر به میزان ۷۳ درصد رشد کرده است که نسبت به شاخص کل و هم وزن بورس، عملکرد بهتری از خود نشان داده و سهام شرکت های بورسی روانکار هم رشد قیمت خوبی را تجربه کرده اند. شاخص هم وزن که ملاک بررسی صنایع کوچک و متوسط است، در این یکسال حدودا ۲۵ درصد افزایش یافته و اگر بخواهیم رشد ۷۳ درصدی شاخص گروه روانکار را به شرکت هایش تعمیم دهیم، چهار سهام شنفت، شسپا، شرانل و شبهرن، بازده بسیار خوبی در این مدت داشته اند. جالب است بدانید، سهام شرکت نفت پارس با نماد شنفت، نسبت به هم گروهی های روانکار خود عملکرد بهتری داشته و با رشد ۱۰۳ درصدی قیمت از کف تا سقف یکساله بیشترین بازدهی را به ثبت رسانده و بر قله افزایش ارزش سهم این صنعت ایستاده است.
تحلیل تکنیکال سهام شنفت
سهام شرکت نفت پارس (شنفت) در بازه یک ساله ۱۰۳ درصد و یک ماهه ۹۳ درصد بازدهی داشته که در مقایسه با نرخ تورم، بازده و ریسک سایر بازارهای موازی به نظر میرسد به خوبی درخشیده است. در واقع ارزش بازار شرکت نفت پارس در این یک سال، از ۱۳ همت به ۲۸ همت رسیده بود که با کمی کاهش در کوتاه مدت مواجه شده و به ۲۶ همت رسیده است. قیمت سهام نفت پارس از سال ۱۴۰۱ که بازار گاوی بورس بود، با افزایش ۲۲۰ درصدی روبرو شده و از قیمت ۳۸۰ تومان به ۱۲۰۰ تومان رسیده است. اگر قیمت به حمایت قوی ۱۰۰۰ و ۸۶۰ تومان رسید، ممکن است یک فرصت طلایی جهت سرمایه گذاری بر روی سهام شنفت به وجود بیاید و این سطوح، سکوی پرتاب قیمت باشند! در غیر اینصورت، شکست مقاومت ۱۲۰۰ تومان و عبور از آن، میتواند قیمت را به سمت اهداف ۱۴۰۰ و ۱۸۰۰ تومان سوق دهد که یک بازدهی ۵۰ درصدی در دل خود خواهد داشت. اوسیلاتور rsi با مقاومت روبرو شده بود که نیاز به کمی استراحت دارد و ممکن است قیمت را کمی کاهشی کند، اما دربازه بلند مدت نتیجه شکست مقاومت ۹۰۰ تومان که در آذر ماه ۱۴۰۳ اتفاق افتاد، دیر یا زود خود را نشان خواهد داد!
سهام نفت سپاهان (شسپا) در جایگاه دوم در بازه یک ساله به میزان ۷۷ درصد رشد قیمت را تجربه کرده و تقریبا به اندازه شاخص صنعت افزایش داشته است که قیمت را توانست از محدوده ۳۹۰ تومان به ۷۳۰ تومان برساند. در سال ۱۴۰۱ قیمت این سهم با شکست مقاومت سنگین روبرو شد و در مدت زمان شش ماه با افزایش ۱۲۵ درصدی به سقف جدید دست یافت؛ البته قبل از شکست مقاومت هم رشد قیمت را شاهد بودیم و جمعا از سال ۱۴۰۱ تا به امروز ۳۲۵ درصد بازدهی را به ثبت رسانده است. اکنون، سقف ۶۱۰ تومان شکسته شده و پیش بینی میشود تا دو سال آتی، قیمت بازده بیش از ۱۵۰ درصدی را نصیب سرمایه گذاران خود کند.
سهام شرکت نفت بهران (شبهرن) نیز یکساله به میزان ۵۷ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است که در مقایسه با هم گروهی های خود کم به نظر میرسد، اما از لحاظ تکنیکال پیش بینی میشود که در میان مدت هدف ۲۳۳۰ تومان لمس شود و یک بازدهی حداقل ۴۴ درصدی داشته باشد. عبور از سقف ۱۷۰۰ تومان میتواند منجر به آغاز روند صعودی بزرگی شده و قیمت را به سمت اهداف بالا پرتاب کند که در اینصورت، با توجه به سطوح PRZ فیبو بازده بیشتری در انتظار سهامداران شبهرن خواهد بود. ساختار فراکتالی قیمت این سهم، واکنش خاصی به مقاومت های داینامیک دارد و در حال حاضر با تکرار تاریخ مواجه هستیم که در صورت تحقق، این بار هم یک رشد خوب را شاهد خواهیم بود.
قیمت سهام شرکت ایرانول دیگر غول صنعت روانکار با نماد (شرانل) طی یک سال اخیر، ۵۴ درصد رشد قیمت را تجربه کرده و در بازه پنج ساله هم ۱۰۴۰ درصد بازدهی را به ثبت رسانده که نشان میدهد پس از شنفت، بهترین عملکرد قیمت را در دراز مدت داشته است. سهام این شرکت برعکس شبهرن به مقاومت های استاتیک و ATH سیکل های صعودی مختلف، واکنش بسیار قوی دارد و با هر شکست مقاومت ۲۶۷ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است و به نظر میرسد تا سال ۱۴۰۵ اهداف ۱۷ و ۲۶ هزار تومان در دسترس باشند.
نظر شما