۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
۵ بازار پربازده در آذرماه ۱۴۰۳ | دلار و طلا جاماندند

۵ بازار پربازده در آذرماه ۱۴۰۳ | دلار و طلا جاماندند

۵ ابزار سرمایه‌گذاری بورسی، در آذرماه ۱۴۰۳، به لحاظ کسب بازده، در صدر بازارهای دارایی قرار گرفتند.

به گزارش بازار، طبق داده‌های آماری محاسبه شده از عملکرد بازارهای دارایی، در آذرماه امسال نشان می‌دهد؛ سرمایه‌گذاران در ۵ ابزار مالی بورسی، شامل: صندوق‌های سهامی، بازار سهام، صندوق‌های اهرمی، صندوق در صندوق‌ها و صندوق‌های طلا با کسب بازدهی بین ۱۳.۹ تا ۱۹.۹ درصد برندگان بازارها در آخرین ماه از فصل پاییز بوده‌اند.

در این میان صندوق‌های سهامی با ۱۹.۹ درصد بازده ماهانه به عنوان یک ابزار مالی بورسی، بالاترین بازده را در میان همه بازارهای دارایی از آن خود کرد.

مجموع داده‌های اداره تحلیل های اقتصادی و ریسک و هم‌چنین مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، نشان می‌دهد؛ در یک ماه گذشته بازده انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری صعودی بوده به طوری‌که، صندوق‌های سهامی با کسب حدود ۲۰ درصد بازده، بیشترین سود ماهانه را در بین ابزارهای سرمایه‌گذاری بورسی و غیر بورسی نصیب فعالان بازار خود کرده‌اند. طبق این داده‌های آماری، در بازه زمانی ۲۸ آبان تا ۲۸ آذر، بازده بازار سهام هم به ۱۷.۷۸ درصد رسید و به این ترتیب میانگین بازده سرمایه‌گذاری در بازار سهام در یک پله پایین‌تر از صندوق‌های سهامی ایستاد و سهامداران و خریداران سهام در رتبه دوم کسب بازده در آخرین ماه فصل پاییز جای گرفتند. بعد از صندوق‌های سهامی و بازار سهام، به ترتیب؛ صندوق‌های اهرمی با حدود ۱۷ درصد، صندوق در صندوق‌ها با ۱۵ درصد و صندوق‌های طلا با ۱۴ درصد، بالاترین بازده را در میان بازارهای دارایی نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده‌اند.

بررسی این داده‌های آماری حاکی از آن است که؛ بازده ماهانه دلار بازار آزاد در همین بازه زمانی، ۱۱.۳۵ درصد بوده است. به این ترتیب خریداران دلار به لحاظ کسب سود پایین‌تر از ۵ ابزار سرمایه‌گذاری بورس ایستادند. در همین بازه زمانی، بازده صندوق‌های مختلط بورسی هم ۸.۵ درصد برآورد شده است. همچنین در همین بازه زمانی با وجود رشد ۸.۳۶ درصدی نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار، سرمایه‌گذاران در این بازار، رتبه‌ای بهتر از هشتم را کسب نکردند. با وجود آن‌که در آذرماه نرخ سکه تمام بهار آزادی ۶.۶۴ درصد رشد کرد اما این بازار در رتبه نهم جدول بازده بازار دارایی‌ها ایستاد. همچنین بازار ارزهای دیجیتال هم ۵.۹۷ درصد بازدهی داشتند.

در این دوره، بازده صندوق‌های درآمد ثابت‌ و زعفران هم به ترتیب ۲.۲ و ۱.۶ درصد برآورد شد.

کد خبر: ۳۱۷٬۷۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha