به گزارش بازار، میثم شکوری گفت: در حوزه پوشاک، دو استاندارد اجباری را در دستور کار خود قرار دادیم که در بخش اول پوشاک سلامت محور شامل؛ لباس نوزاد، لباس زیر مردانه و زنانه که مستقیم با پوست بدن در تماس هستند مورد بررسی قرار گرفت و اجباری اعلام شد.
وی افزود: در موضوع پوشاک سلامت محور استانداردی تدوین شد که به تصویب یکصد و هفدهمین اجلاسیه جلسه شورای عالی استاندارد رسیده بود، اما ذینفعان این نوع پوشاک راجع به نوع استاندارد نکاتی را بیان کردند که این استاندارد نیازمند تجدید نظر شد.
به گفته شکوری استاندارد اجباری پوشاک سلامت محور، هم اکنون در حال تجدید نظر است که پس از اعلام نتیجه تجدید نظر، اجرای آن در کل کشور عملیاتی میشود.
وی ادامه داد: موضوع دوم شامل استاندارد اجباری برچسب گذاری بر روی تمامی پوشاک تولید شده در کشور شامل مشخصات و اطلاعات اصلی تولید کننده، جنس پوشاک، نحوه شستشو و به طور کلی هرگونه اطلاع درباره واحد تولیدی مورد نظر بود که باید بر روی برچسب آن درج شود.
مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیر فلزی سازمان استاندارد افزود: با توجه به اجباری اعلام شدن این نوع استاندارد، برای اجرای آن جلساتی با وزارت صمت و اتحادیههای مرتبط در زمینه پوشاک برگزار کردیم و از آنجایی که تولید پوشاک برای دو فصل آینده اتفاق میافتد به این نتیجه رسیدیم که امکان اجرای آن برای امسال وجود ندارد و باید اجرای آن را به تعویق بیندازیم.
به گفته شکوری اجرای استاندارد اجباری پوشاک در زمینه برچسب گذاری تمامی محصولات از اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده تا واحدهای تولیدی بتوانند خودشان را منطبق با الزامات استاندارد تطبیق دهند.
مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیر فلزی سازمان استانداردگفت: استاندارد اجباری در زمینه برچسب گذاری بر روی پوشاک مصوب یکصد و هفدهمین اجلاسیه جلسه شورای عالی استاندارد است و از اردیبهشت ۱۴۰۴ هر کالای تولیدی در حوزه پوشاک باید دارای برچسب مشخصات باشد.
نظر شما