خلیل جنامی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: منطقه آزاد اروند با برخورداری از ظرفیتهای گسترده در حوزههای اقتصادی، صنعتی و صادراتی، نقش کلیدی در رونق اقتصادی جنوب غرب ایران دارد و در این میان، پژوهش به عنوان ابزاری مؤثر برای شناسایی فرصتها، رفع چالشها و دستیابی به مزیتهای رقابتی، تأثیر قابل توجهی بر توسعه پایدار این منطقه دارد.
وی افزود: پژوهش و نوآوری در حوزههای مختلف اقتصادی منطقه آزاد اروند، زمینهساز بهبود کیفیت محصولات و افزایش سهم بازارهای بینالمللی شده است.
عضو انجمن مدیریت کسب و کار ایران توضیح داد: مشتقات نفتی و پتروشیمی، صنایع دستی، خرما و محصولات فرآوری شده و صیادی و صنایع دریایی بخشی از محورهای صادراتی منطقه آزاد اروند است که نیازمند انجام پژوهش هستند چرا که پژوهش زیربنای توسعه پایدار اقتصادی است.
جنامی تاکید کرد: با استفاده از طرحهای پژوهشی همراه با ارائه راهکارهای علمی و نوآورانه، منطقه آزاد اروند به یک هاب اقتصادی و صادراتی در جنوب غرب ایران تبدیل میشود؛ این تلاشها به رشد اقتصادی منطقه کمک میکند و همچنین اشتغالزایی، افزایش درآمدهای ارزی و کاهش وابستگی به منابع خام را نیز به همراه دارد.
وی عنوان کرد: امید است با حمایتهای بیشتر از جامعه پژوهشی، شاهد دستاوردهای درخشانتری در عرصههای علمی و اقتصادی در منطقه آزاد اروند باشیم.
نظر شما