حسین رجبی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان این که در برنامه هفتم توسعه چهارچوب های توسعه به صورت وسیعی دیده نشده است، اظهار کرد: غیر از قوانین حاکمیتی که دولت ها در برنامه های تنظیمی پیش بینی میکنند به نقش بخش خصوصی و در واقع محرک بخش مسکن توجه چندانی نمی شود، همچنین بخش دولتی امتیازی برای بخش خصوصی در نظر نمی گیرد تا بتواند در توسعه مسکن از این مشوق ها بهره بگیرد.
مدیرعامل هلدینگ تالومر گفت: سرمایه گذاران بخش خصوصی اگر انتفاعی در تولید مسکن نداشته باشند انگیزه ای برای حضور در این بخش نخواهند داشت.
وی بیان کرد: ساخت یک میلیون مسکن سیاست درستی نیست و نمی توان آن را با واردات و تولید خودرو مقایسه کرد چراکه شرایط بسیاری باید برای تحقق آن فراهم باشد و یک کار زمان بر است.
رجبی ادامه داد: تحقق این شعار با شرایط اقتصادی کشور و عدم همکاری بانک ها یک پیش بینی غیر قابل انجام است زیرا باید زیرساخت ها آماده و ضوابط و قوانین تسهیل کننده وجود داشته باشد لذا این تعهد از بنیان درست نیست.
مدیرعامل هلدینگ ساختمانی تالومر گفت: حتی اگر حمایت ها از بخش خصوصی را هم داشته باشیم با این وضعیت اقتصادی وعده ماورایی تولید یک میلیون واحد مسکونی محقق نمی شود و جز یاس و ناامیدی ثمره دیگری نخواهد داشت.
وی گفت: شرایط کشور ما ویژه بوده، اگر بخواهیم خود را با کشورهای حاشیه خلیج فارس و امارات مقایسه کنیم باید این شرایط را هم بسنجیم.
رجبی معتقد است که جذب توریسم در اجرای پروژه های ترکیبی بسیار اهمیت دارد که در کشور ما بنا به دلایل مختلف جذب سرمایه گذار خارجی و توریسم با معضلاتی مواجه است لذا مقایسه ایران با این کشورها عادلانه نیست.
وی ادامه داد: سرمایه گذار در این کشور ها با گزینه های بسیار خوبی مواجه است که انگیزه سرمایه گذاری را برای وی افزایش می دهد اما همان سرمایه گذار در ایران به اصطلاح با هزار و یک معضل روبرو می شود.
مدیرعامل هلدینگ ساختمانی تالومر گفت: نمونه های مشابه پروژه های ترکیبی در برخی از مناطق کشور نظیر کیش که شرایط بهتری برای سرمایه گذاری خارجی دارد، اجرا شده و در سایر شهرها هم در حال اجرا است اما نه به آن معنا.
نظر شما