مجید گلشنی فرد در گفتگو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه ترغیب و راهنمایی بهره برداران، اکتشاف حین استخراج و اکتشاف مواد معدنی دوم و سوم و سرمایه گذاری در حوزه اکتشاف تقویت شده است،گفت: امیدوارم طی سالهای آتی شاهد اکتشاف ذخایر جدید در استان باشیم که یکی از این موارد معدن سنگ آهن و دولومیت گوزلدره است که با جذب سرمایه گذار، ذخیره قطعی سنگ آهن معدن از ۸۰۰ هزار تن به ۷.۳ میلیون تن افزایش مییابد چون سرمایه گذاری بسیار خوبی در منطقه انجام شده است.
وی به اجرای نقشه برداری معادن برای تعیین حجم برداشت معادن برای اولین بار در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نقشه حدود ۴۰ معدن در حال نهایی شدن است.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان،گفت: همچنین مکانیزه کردن میزان حجم برداشت واحدهای شن و ماسه طارم با آب منطقهای با استفاده از دوربین و پهپاد و الزام شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در توسعه اکتشاف معدن انگوران و ایمیدرو در محدوده بلقیس را از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه اکتشافات معدنی در استان عنوان کرد.
گلشنی فرد تاکید کرد: با انجام اقداماتی همچون احیای معادن غیر فعال با برگزاری مزایده معادن، اخذ تعهد از بهره برداران معادن، برگزاری جلسات بررسی مشکلات فعالین معادن و اتخاذ تصمیمات لازم جهت رفع آنها، شاهد فعال سازی ۹۴ معدن در سطح استان بودیم.
وی، از صدور ۲۱ فقره پروانه بهره برداری معدنی با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۰۵ نفری خبر داد و تصریح کرد: در راستای جذب سرمایه گذاران بزرگ معدنی و صنایع معدنی به استان، واحدهای بزرگی همچون واحد ثمین به عنوان بزرگترین تولید کننده شمش منیزیم خاورمیانه، پارت گوال و فولاد خوزستان اقدامات خود را جهت سرمایه گذاری در استان آغاز کردهاند و واحد فراوری ماده معدنی بور برای اولین بار در استان از طریق صدور سه جواز تأسیس اسید بوریک از سال ۱۴۰۱ تا کنون با ظرفیت مجموع ۵۶ هزار تن اسید بوریک در حال انجام عملیات اجرایی است.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان، از پیگیری محدودههای معدنی امید بخش استان خبر داد و افزود: برگزاری جلسه شورای عالی محیط زیست، احیای محدوده اکتشافی مشکین، صدور مجوز اکتشاف اولیه محدوده آهن بلقیس و اجرای ۱۲ برگه نقشه ژئوشیمیائی استان توسط ایمیدرو در این مدت پیگیری شده است.
نظر شما