به گزارش بازار و به نقل از بنیاد مسکن زنجان، رضا خواجهای با بیان اینکه طرح هادی روستایی بهعنوان سند و برنامهای ۱۰ ساله جهت توسعه موزون و هدایت صحیح توسعه و عمران روستایی تلقی میشود، اظهار کرد: همه اقدامات عمرانی در روستاها از جمله تهیه و اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، لازم است مطابق با ضوابط، برنامهها و سیاستهای طرحهای مذکور انجام گیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجهای با بیان اینکه طرح هادی روستایی بهعنوان سند و برنامهای ۱۰ ساله جهت توسعه موزون و هدایت صحیح توسعه و عمران روستایی تلقی میشود، اظهار کرد: همه اقدامات عمرانی در روستاها از جمله تهیه و اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، لازم است مطابق با ضوابط، برنامهها و سیاستهای طرحهای مذکور انجام گیرد.
وی تصریح کرد: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان ۵. ۶۴ درصد و در سطح کشور ۵۸ درصد و همچنین تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار ۴۶۰ روستا است.
مدیرکل بنیاد مسکن تاکید کرد: بنیاد مسکن به عنوان متولی امر ساخت و ساز و اجرای طرح هادی در روستاها تلاش دارد تا با تعامل دهیاران و اعضای شورای اسلامی درجهت توسعه و تقویت روستاها قدم بردارد.
خواجهای به ارائه خدمات فنی و مهندسی از سوی بنیاد مسکن اشاره کرد و گفت: خدمات فنی و مهندسی برای ارائه خدمات در صدور پروانه ساختمانهای روستایی بر اساس ضوابط، مقررات فنی، طرح هادی مصوب و نظارت بر اجرای ساختمانهای روستایی با هدف جلوگیری از ساخت و ساز غیراصولی و غیرمجاز در روستا، افزایش کیفیت ساخت و سازهای روستایی و دسترسی روستاییان به خدمات فنی و مهندسی است.
وی افزود: در ۶ ماهه سال جاری، ۴۷۰۰ فقره خدمات فنی و مهندسی در زمینههای مختلف در استان ارائه شده است.
نظر شما