۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
کدام صندوق های سرمایه گذاری، بهترین عملکرد ماهانه را داشتند؟
گزارش عملکرد صندوق ها

کدام صندوق های سرمایه گذاری، بهترین عملکرد ماهانه را داشتند؟

در مقابل ریزش های پیاپی بازار بورس، صندوق های طلا و درآمد ثابت یکی از گزینه های جذاب برای سرمایه گذاران هستند که عملکرد خوبی طی یک ماه اخیر داشتند.

هادی بهرامی؛ بازار: ورود صندوق های مبتنی بر سهام، اوراق درآمد ثابت و بخصوص کالا (طلا و زعفران) به بازار بورس، اقدامی موثر جهت جذب نقدینگی میباشد که به دلیل مدیریت بهتر دارایی ها، سود و جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاران دارد. این روز ها بورس وضعیت نامطلوبی دارد و باعث شده است تا سهامداران با نهایت استرس، ناامیدی، ضرر و زیان از این بازار فرار کرده و ته مانده نقدینگی خود را به سمت صندوق های مبتنی بر کالا و جسورانه غیر بورسی هدایت کنند. صندوق های طلا جمعا به مبلغ ۷۴ هزار میلیارد تومان، صندوق های زعفران ۶۴۲ میلیارد تومان و صندوق های جسورانه ۴۱۴ میلیارد تومان ارزش بازار دارند و با توجه به شرایط اقتصادی و تنش ها بنظر میرسد این ارزش بازاری که در ابتدا کم بود، از مبالغ فعلی هم بیشتر شود.


۱- صندوق طلا
صندوق زر با قیمت ۲۲ هزار و ۴۴۴ تومان ۲۱ درصد، صندوق طلای لوتوس با قیمت ۳۴ هزار و ۴۰۰ تومان ۱۹.۵ درصد و صندوق عیار با قیمت ۱۲ هزار و ۸۵۰ تومان ۱۹ درصد طی یک ماه اخیر، بازدهی داشته است که بهترین عملکرد میان کلیه صندوق های مبتنی بر طلا محسوب میشود. در مقابل، صندوق آلتون با قیمت ۱ هزار و ۵۴۵ تومان ۱۵ درصد، صندوق جواهر با قیمت ۱ هزار و ۷۵۰ تومان ۱۶.۶ درصد و صندوق ناب با قیمت ۱ هزار و ۵۸۴ تومان ۱۶.۷ درصد بازدهی داشته است که در ته جدول از لحاظ بیشترین بازدهی قرار دارند. ارزش خالص دارایی های صندوق زر به مبلغ ۱ هزار و ۹۰۱ میلیارد تومان، صندوق طلای لوتوس ۱۸ هزار و ۹۲۶ میلیارد تومان و صندوق عیار ۲۰ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان میباشد که طبق آخرین بررسی ها، صندوق عیار بیشترین ارزش بازار را دارد.


۲- صندوق درآمد ثابت
صندوق خورشید با قیمت ۱ هزار و ۳۷۷ تومان به میزان ۳.۱ درصد، صندوق بمان با قیمت ۱ هزار و ۲۷۰ تومان ۳ درصد و صندوق اعتبار با قیمت ۱ هزار و ۶۴۵ تومان ۲.۸ درصد طی یک ماه اخیر، بازدهی مثبت داشته است که بیشترین سود را در مقایسه با سایر رقبا نصیب سرمایه گذاران کرده است. در مقابل، صندوق داریک با ۱.۱- درصد، صندوق درین ۰.۷- درصد و صندوق سیناد ۰.۶ درصد بازدهی، بد ترین عملکرد ماهانه را به ثبت رساندند. ارزش خالص دارایی های صندوق خورشید به مبلغ ۱ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان، صندوق بمان ۵۸۲ میلیارد تومان و صندوق اعتبار ۱ هزار و ۳۲۸ میلیارد تومان میباشد. نکته قابل توجه این است که صندوق درین فقط ۳۹ میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت دارد که ریسک خرید و سرمایه گذاری را بسیار افزایش میدهد!


۳- صندوق زعفران
صندوق نهال با قیمت ۳ هزار و ۳۷۰ تومان به میزان ۰.۴ درصد و صندوق سحرخیز با قیمت ۴ هزار تومان به میزان ۱ درصد طی یک ماه اخیر، بازدهی مثبت داشته است که نشان میدهد این دو صندوق هر دو با وجود رکود، مثبت معامله میشوند. ارزش خالص دارایی های صندوق نهال ۴۰۵ میلیارد تومان و صندوق سحرخیز ۲۳۸ میلیارد تومان است و nav هر سهم این دو صندوق به ترتیب ۳ هزار و ۲۳۶ تومان و ۳ هزار و ۹۰۰ تومان میباشد. صندوق های زعفران فعلا در رکود هستند، اما در زمان مناسب شروع به رشد انفجاری خواهند کرد و مجددا به تارگت های بالایی خواهند رسید!

کد خبر: ۳۰۸٬۸۹۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha