به گزارش بازار، محسن ذبیحی عصر چهارشنبه در نشست ویدئوکنفرانسی مدیران ارشد توزیع برق هرمزگان با مدیران ارشد شرکت توانیر اظهار کرد : البته این فرصتی را برای شرکتهای توزیع ایجاد کرد تا نگاه خود را به حوزه توزیع تغییر دهند و با تغییرات در قوانین و مدلها این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنند.
وی بر لزوم اتخاذ تدابیر کارشناسی برای رفع ناترازیها و مدیریت مصرف در تابستان سال ۱۴۰۴ تاکید و بیان کرد: براساس آمارهای موجود ٢ درصد از مشترکان برق بیش از ٢.٥ برابر الگو مصرف میکنند و برنامهریزیها باید به سمت پایش بیشتر مصرف خارج از اعتدال و عرف حرکت کند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت مدیریت توانیر با اشاره به اینکه حدود ٣٢ میلیون مشترک خانگی در کشور داریم که از این میان ٧٥ درصد آنها در سطح الگو مصرف میکنند، خاطرنشانکرد: ٢٥ درصد از مشترکان حدود نیمی از برق مصرفی بخش خانگی را به خود اختصاص می دهند.
ذبیحی همچنین بر ضرورت افزایش تاب آوری شبکه برق بهویژه در شرایط پیک مصرف تاکید کرد و گفت: تمرکز بر مشارکت مردم در حوزه تولید برق در همین راستا است، در تابستان حدود ٦٠ درصد از تقاضای برق تولیدی در کشور به مصرف بخش خانگی اختصاص دارد.
وی همچین بر لزوم گذر از مدیریت سنتی شبکه توزیع برق به مدیریت فعال و هوشمند سیستم اشاره کرد و گفت: اولویتهای سرمایه گذاری در صنعت برق بر همین رویکرد تنظیم شده است.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر عنوان کرد: نگاه کارکنان توانیر خدمات مسئولانه است و این رویکرد اگرچه سرعت نمود آن در نقاط مختلف کشور متفاوت است اما همه جای ایران قابل مشاهده است
ذبیحی با بیان اینکه توانیر در حال گذر از مدیریت سنتی به مدیریت هوشمند است، تصریح کرد: اختصاص مطالبات باقی مانده سالهای گذشته شرکت توزیع برق از مشترکان به تعریف طرحهای سرمایهگذاری جدید یا تکمیل پروزههای در دست اقدام از دیگر برنامههای توانیر است.
وی همچنین با تاکید بر توسعه پایدار ساخت و ساز ساختمان براساس الگوهای و استانداردهای مصرف انرژی، گفت: تعیین مشوقها در زمینه ترویج فرهنگ مصرف انرژی از اولویتهای توانیر است.
گفتنی است؛ معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در سفر به هرمزگان از شبکه و تاسیسات شبکه توزیع برق استان و شبکه برق جزیره هرمز و همچنین مدیریت برق ناحیه ۲ و ساختمان در حال ساخت برق ناحیه سه بندرعباس بازدید کرد و در جریان این بازدید وضعیت شبکههای برق رسانی، تاسیسات و پستهای برق و فعالیتهای مربوط به نوسازی شبکه بهویژه پروژه سیم به کابل را بررسی کرد.
نظر شما