سیدمحمد رستگاری در گفتوگو با بازار اظهار کرد: بازنگری در تاسیسات گردشگری در راستای ارتقای کیفیت در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم با تنوع در ارائه خدمات گردشگران بیشتری را جذب کرده و پاسخگوی نیاز آنها باشیم.
وی با اشاره به جذابیت های ثبت جهانی و گرم شدن بازار گردشگری یزد بعد از آن اعلام کرد: در حال حاضر صرفا تماشای بافت تاریخی جذابیت نیست و باید سایر خدمات گردشگری نیز در کنار آن ایجاد شود.
رستگاری از جمله این موارد به گردشگری طبیعی، گردشگری کشاورزی، گردشگری کویری، ساخت ژئوپارک به عنوان مکمل های بافت جهانی یزد و گردشگری تاریخی نام برد و افزود: در کنار فضای کالبدی لازم است که رویدادهایی متناسب با بافت فرهنگی و مذهبی تعریف شود چرا که هر رویدادی یک قدم برای توسعه گردشگری است.
اجرای ۳ ابرپروژه در یزد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد از اجرای ۳ پروژه مهم و تاثیرگذار در بخش میراث فرهنگی یزد ا زجمله تکمیل موزه بزرگ خانه مجدالعلماء یزد، مرمت بازار سنتی یزد و مرمت برج و باروی یزد را نام برد.
وی ادامه داد: تکمیل موزه بزرگ یزد با توجه به اهمیت جایگاه موزه ها در تقویت گردشگری با جدیت دنبال شده و اعتبار خوبی نیز برای تکمیل آن جذب شده است.
رستگاری به مرمت بازار سنتی یزد به عنوان دیگر پروژه تاثیرگذار استان اشاره کرد و افزود: بازار سنتی یزد یکی از بازارهای نمونه در کشور و دارای طرح مصوب برای مرمت است که قرار است در قالب طرح مشارکت مالی و اجرایی با بازاریان انجام شود.
وی سومین پروژه تاثیرگذار استان را ادامه احیا و مرمت برج و باروی یزد عنوان کرد و افزود: در گذشته اقداماتی برای مرمت برج و بارو انجام شد اما نیمه تمام ماند که شاهد ادامه مرمت این اثرمهم تاریخی هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد از اجرای یک پروژه بزرگ در هر شهرستان خبر داد و افزود: بیش از ۲ هزار بنای تاریخی شناسنامه دار در استان وجود دارد که نگهداری و نجات بخشی آنها به نیازمند مشارکت بوده و از عهده اعتبارات دولتی خارج است.
نظر شما