به گزارش بازار، بهمن عبداللهی روز پنجشنبه در آیین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان اظهار داشت: کالاهای داخلی نه تنها توان صادراتی دارند بلکه قیمت های داخلی مقرون به صرفه است و هیچ چیزی کم ندارد.
وی با بیان اینکه صنعت ساختمان روند رو به رشدی را تجربه کرده است، افزود: ایران در زمینه تولید مصالح ساختمانی و برخی محصولات صنعت ساختمان از کشورهای دیگر جلوتر است و حتی به سایر کشورها نیز کالا صادر می کند.
عبداللهی با اشاره به ارتقای صنایع وابسته در صنعت ساختمان از جمله تولید آسانسور و بالابر که با استانداردهای جهانی تولید می شود، افزود: اتاق تعاون ایران به دلیل عضویت در شوراهای اقتصادی خود را موظف میداند که مشکلات ساختمان را پیگیری و حل کند.
صادرات خدمات فنی و مهندسی تسهیل شود
معاون پشتیبانی، برنامهریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران نیز در این آیین گفت: صادرات خدمات فنی و مهندسی و تولید مسکن باید در راستای سیاستهای دولت چهاردهم تسهیل شود.
«علی مطیع جهانی» از این صنعت به عنوان پیشران اقتصادی یاد کرد و اظهار داشت: ایران توان مناسبی در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی دارد که باید از این ظرفیت نیز استفاده شود.
معاون پشتیبانی، برنامهریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان عنوان بزرگترین نمایشگاه این صنعت در کشور به شمار می رود، گفت: این نمایشگاه با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی و پاویون از ۶ کشور کار خود را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۹ دوره از نمایشگاه توسط اتاق تعاون برگزار شده و هر سال بر کیفیت نمایشگاه و استقبال شرکت کنندگان افزوده می شود، عنوان کرد: ۲۳ گروه کالایی در حوزه صنعت ساختمان در این نمایشگاه حضور دارند که محور اصلی آن نمایش آخرین نوآوری، فناوری ها و محصولات شرکت های دانش بنیان است.
مازاد تولید در صنعت ساختمان صادرات شود
در ادامه آیین گشایش نمایشگاه، حسنعلی محمدی نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولیدکنندگان داخلی توان پوشش بازار داخلی را بر عهده دارند، بر صادرات محصولات صنعت ساختمان به کشورهای هدف تاکید کرد.
وی افزود: در بحث صنعت ساختمان، باید کشورهای همسایه را در اولویت قرار دهیم نباید در عرصه تجاری و اقتصادی کشورهای دیگر جایگزین کالاهای صادراتی کشورمان شوند در این زمینه باید بانک مرکزی و تیم اقتصادی زمینه صادرات را فراهم کنند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصویب سازوکار و سیاستگذاری های صنعت ساختمان در مجلس در دستور کار است، گفت: بیشتر تولیدکنندگان روی مباحث نقدینگی با مشکل مواجه هستند که نیاز است سازوکارها انتخاب شود.
محمدی اضافه کرد: ۸۰ تا ۹۰ درصد از صنعت ساختمان تولید داخل و تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد نیاز به واردات از خارج داریم. باید در انتقال تکنولوژی کار کنیم و به سمت واردات و تعامل با غول های صنعتی شویم.
به گزارش بازار، بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان از سوی اتاق تعاون ایران با حضور معاونان وزارت صمت و راه با عرضه آخرین دستاوردها از امروز هشتم تا ۱۱ شهریورماه آغاز به کار کرد.
نظر شما