به گزارش بازار و به نقل از غله زنجان، ولیالله زمانی، اظهار کرد: تاکنون عملیات خرید تضمینی گندم از طریق ۳۹ مرکز انجام میشود و مراکز (۳ مرکز) دیگر همزمان با برداشت و تحویل محصول گندم در مناطق دیگر سطح استان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی تصریح کرد: تاکنون ۶۳ هزار و ۶۱۷ محموله گندم از ۱۹ هزار و ۱۲۳ گندمکار خریداری و در سیلوهای ملکی و بخش خصوصی، جهت برنامهریزی در تأمین آرد و نان شهروندان ذخیره شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان با بیان اینکه برای سهولت در خرید و ذخیره سازی گندمهای تولیدی سال جاری انتقال مییابد، عنوان کرد: بیش از ۹۷ هزار تن گندم مازاد بر نیاز استان از طریق حمل و نقل ریلی و جادهای به استانهای کرمان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، تهران، البرز، گیلان، قزوین و مازندران انتقال داده شده است.
زمانی، با بیان اینکه خرید تضمینی گندم به وسیله بخش دولتی و خصوصی انجام میشود، گفت: کشاورزان میتوانند گندم خود را به مراکز دولتی و خصوصی اعم از کارخانجات آردسازی، سیلوهای ذخیره سازی گندم و مراکز مباشر (اتحادیه تعاون روستایی) تحویل دهند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ارزش ریالی خرید تضمینی گندم ۷ هزار و ۱۰۸ میلیارد تومان است، افزود: ۲۶ درصد از بهای هر محموله که معادل ۹۱۶ میلیارد تومان است به کشاورزان زنجانی که تا تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ گندم خود را تحویل سیلوهای ملکی و خصوصی داده بودند، پرداخت شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان با اشاره به اینکه پیگیریهای لازم جهت پرداخت به موقع بهای گندم خریداری شده انجام شده است، تاکید کرد: گندمکاران جهت سهولت در پرداخت مطالبات، باید مدارک خود را بدون مغایرت و با ارائه کپی کارت ملی، شماره حساب بانک کشاورزی و ثبت در سامانه پهنهبندی جهاد کشاورزی، جهت تحویل گندم به مراکز ملکی و خصوصی اقدام کنند.
زمانی اظهار کرد: ساعات کار مراکز خرید تضمینی گندم در استان زنجان با در نظر گرفتن شرایط جوی مناطق از اول وقت اداری شروع شده و تا تخلیه آخرین محموله نیز ادامه پیدا خواهند کرد.
وی ادامه داد: در راستای بررسی کیفیت روند خرید تضمینی گندم توسط اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان ادارهکل غله و خدمات بازرگانی با همکاری سایر دستگاههای نظارتی از مراکز خرید گندم در استان انجام میشود.
نظر شما