به گزارش بازار، کالاهای بسیاری در سراسر جهان در حال رفت و آمد است که هر کدام از آنها در یک کشور تقاضای بیشتری نسبت به سایر دارد؛ اما برخی از کالاها به طور جمعی در دسته کالاهای پرتقاضا قرار میگیرند. زمانی که یک کشور قادر به تولید کالای موردنیاز خود نباشد و یا هزینه بسیاری را بخواهد متحمل شود، از واردات کالا استفاده میکند. واردات کالاهای پرسود از جمله فرایندهایی حساب میشود که سودآوری بسیار زیادی برای تاجران و دولتها دارد. در ادامه به معرفی کالاهای پرسود میپردازیم.
واردات کالای پرسود
واردات کالاهای پرسود سبب شده است که تاجران درآمد خوبی را کسب کنند و دولتها بتوانند ارتباط بهتری با یکدیگر داشته باشند و از سمت دیگر بازار رونق داشته باشد و نیازهای افراد جامعه نیز برطرف گردد. برای تولید یک کالا به دستگاههای مخصوص، افراد متخصص و هزینههای مربوطه نیاز دارید که اگر کشوری نتواند این موارد را تامین کند؛ گزینه واردات بهترین راه است؛ با این روش هزینهها بسیار پایین میآید و کالاهای موردنیاز هر دو کشور با واردات و صادرات تامین میشود.
مرحله نهایی ترخیص کالا
زمانی که کالاها به کشور وارد میشود درون انبارهای وسیع و بزرگی نگهداری میشوند تا زمان ترخیص آنها برسد. به آزاد سازی کالاها از گمرک ترخیص کالا گفته میشود حال زمانی که قرار است کالایی ترخیص شود و به دست صاحب خود برسد باید مراحل بسیاری را طی کند که هر مرحله دارای هزینههای مرتبط و مجوزات و اسناد مربوطه است. تمام اینها نیازمند یک شخص متخصص و آگاه هست، در غیراینصورت متحمل هزینههای اضافی بسیاری میشوید. وجود یک ترخیص کار گمرک باعث میشود که مراحل به خوبی سپری شود و کالاها بدون هیچ معطلی در اسرع وقت به دست شما برسد.
نحوه واردات کالا از کشورهای دیگر
برای واردات کالا از کشورهای دیگر به یک اظهارنامه نیاز دارد. چرا؟ این اظهارنامه مانند یک فرم است که مشخص میکند شما برای چه کالایی درخواست دادهاید و میخواهید آن را وارد کنید. سپس باید مدارکی مانند قبض انبار، بارنامه، بیمه نامه، مدارک خرید و فروش کالا، کارت بازرگانی، پروفروما ارائه دهید که این اسناد بسیار حیاتی و ضروری هستند. بعد از آن نوبت به بررسی کالاهایی میرسد که قرار است وارد گردند و طبق خواسته و نیاز جامعه برای شما لیست آنها مهیا میگردد و میتوانید بهتر انتخاب کنید.
کالاهای پرسودی که نیاز دارید بشناسید!
- شارژرهای تلفن بیسیم
- موزهای سبز و خشک شده
- بدلیجات و اکسسوری ها
- گندم های دامی
- مواد غذایی
- زعفران
- ساعتهای هوشند ورزشی، زنگ درب ویدئویی
- دوربین های امنیتی با IP
- لوازم جانبی موبایل
- لوازم الکترونیکی
- لوبیای سویا سالم و خرد شده
- تجهیزات برقی
- لوازم برقی منزل و آشپزخانه
- دوربینهای دیجیتال
- چراغ های LED برای سلفی(رینگ لایت)
- اسپیکرهای هوشمند
- تخته های فیبری، محصولات چوبی
- واردات داروهای نایاب
- فسفات کلسیم
- آلومینوکلسیک
- مواد پتروشیمی
- تجهیزات ساختمانی (کاشی، سرامیک، کابینت)
- خشکبار
- لوازمخانگی
۷ قانون اساسی برای واردات کالاهای پرسود
- واردات هرنوع کالایی به دلخواه تاجران ممنوع است.
- برخی کالاها مانند مشروبات الکلی و مواد مخدر جز کالاهای ممنوعه هستند.
- تقاضای بالای کالا باعث شده که تاجر مقدار بیشتری از آن خریداری کند.
- در واردات خرده بار یا هر نوع کالای دیگری باید دقت کنید که کالاها به سه قسمت مجاز، مشروط و ممنوع تقسیم میشوند.
- انتخاب و تعیین تامین کنندههای مناسب
- از روش های حمل و نقل با صرفه و ایمن استفاده کرد.
- در زمان جمع آوری کالاهای مدنظر باید پرسودترین آن ها را انتخاب کنید.
معرفی کالاهای پرسود سال ۱۴۰۳
- اکسسوری و بدلیجات: جز مواردی هستند که بسیار پرتقاضا هستند و به عنوان کالای زینتی فروش خوبی نیز دارند و از سمت بانوان نیز استقبال بسیار زیادی دارد و یا به عنوان هدیه مورد استفاده قرار میگیرد.
- پوشاک: لباس از زمان قدیم تا به حال جز موارد ضروری برای انسانها به حساب میآمده است به طوری که جز نیازهای اساسی دسته بندی شده است. واردات پوشاک جز موارد پرسود است زیرا دارای تنوع بسیار به لحاظ سایزبندی، رنگ، جنس و کیفیت میباشد و همه قشری میتوانند خریداری کنند.
- تجهیزات ساختمانی: ساختمانها برای ساخت نیاز به مصالح و تجهیزات ساختمانی و مختلف دارند که ایمنی خانهها و ظاهر آن در گرو همین مورد است.
- محصولات کشاورزی: دستگاههای کشاورزی و محصولات آن همواره از کالاهای پرتقاضا هستند که برابر است با کالای پرسود!
- کالاهای برقی: لوازم آشپزخانه، انواع سشوار، غذاساز، لوازم پخت و پز، خردکننده، لوازم یدکی خانگی برقی، چرخ خیاطی و غذاساز، لوازم مکمل آشپزخانه، یخچال و فریزر، تهویه، سرمایش و گرمایش، همه و همه از موارد پرکاربرد در زندگی انسانها به شمار میآیند.
- کالای آرایشی و بهداشتی: این کالا با این که متقاضی بسیار زیادی دارد باید خیلی در واردات آن دقت کرد زیرا رفت و آمد و انتقال باعث خراب شدن آنها نشده باشد.
- محصولات خوراکی: خوراک جز نیازهای اساسی انسانها به حساب میآید به طوری که نبود آن هیچ زندگی را تضمین نمیکند. محصولات خوراکی نیز مانند محصولات آرایشی و بهداشتی باید با تجهیزات خاص جابجا گردند که خراب و فاسد نشوند.
واردات و صادرات کالا و فرایندهای دیگر که در گمرک انجام میشوند همگی برای ارتباط بین کشورها و رفع نیازهای جامعه هر کشور بسیار ضروری است و از زمانهای قدیم که کالا به کالا وجود داشت امروزه شکل مدرن به خود گرفته و قوانین ویژهای دارد. با این حال با کالاهای پرسود کشور و تاجران و افراد جامعه بهره بسیاری میبرند. برای این که مسیرها را به درستی پیش ببرید میتوانید از گروه تجاری آربی راهنمایی بگیرید و یا به طور کلی کار را به کاردان بسپارید!
نظر شما