به گزارش بازار، مجید کیانی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۱۵۰ هکتار از این اراضی از طریق مراجع قضایی در سال ۱۴۰۲ خلع ید شده که عموماً مربوط به تصرفات غیرقانونی است و ۷۶ هکتار نیز با مصوبهی کارگروه اقتصاد مقاومتی بهدلیل عدم انجام سرمایهگذاری توسط گیرنده زمین در فازهای صنعتی، فسخ قرارداد گردیده است.
وی افزود: کارگروه اقتصاد مقاومتی اواخر سال ۱۴۰۱ با پیگیری سازمان و دستور رئیسکل محترم دادگستری آذربایجانشرقی تشکیل یافت و سال گذشته ۱۳ جلسه با حضور دادستان، نماینده استانداری، سازمان بازرسی، اداره اطلاعات و مدیرحقوقی سازمان منطقه آزاد ارس برگزار و ۶۹ پرونده بهصورت ویژه بررسی شد.
رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، ارزش اراضی مسترد شده را ۲۱ هزار میلیارد ریال خواند و گفت: ۱۸ هزار میلیارد ریال ارزش اراضی فسخ قرارداد شده توسط کارگروه ویژه هست و ۳ هزار میلیارد ریال نیز ارزش زمینهایی است که توسط دستگاه قضایی منجر به خلع ید شده است.
وی یادآور شد: ۲ سال قبل و هنگام آغاز خدمت بنده در ارس، عدهای میگفتند ما سرمایهگذار معرفی میکنیم اما میگویند زمین نیست. این موضوع برای ما قابل قبول نبود و با ریشهیابی مسئله متوجه شدیم برخی اراضی در سالهای گذشته و بعضا بیش از یک دهه قبل جهت سرمایهگذاری به افراد واگذار گردیده ولی هدف محقق نشده و اراضی بلاتکلیف مانده است.
کیانی با بیان اینکه اراضی خلع ید شده به سرمایهگذاران و جدید بر اساس طرحهای مصوب کمیسیون اقتصادی سازمان و تایید تمکن مالی گیرنده واگذار خواهد شد، تصریح کرد: مدیریت امور حقوقی بهدلیل همین عملکرد در ارزیابی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد اول شد و این دستاورد بدون همکاری دستگاه قضایی، نهادهای نظارتی و سایر مسئولین امکانپذیر نبود.
نظر شما