سید کاظم حسینی در گفت وگو با خبرنگار بازار شمار مشترکان این شرکت را یک میلیون و ۶۳ هزار نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک خانگی و ۱۱ هزار و ۴۰۳ مشترک صنعتی هستند.
وی با بیان این که مشترکان صنعتی کمتر از ۰.۷ درصد مشترکان را تشکیل می دهد و ۱۲ درصد پول برق دریافتی مربوط به آنان است، کل مصرف صنایع از کوچک تا بزرگ را ۱۸۰ مگاوات اعلام کرد و افزود: این در حالی که فولاد اصفهان به تنهایی ۵۰۰ مگاوات برق مصرف می کند.
وی با عنوان این که صنعت مازندران چندان قوی نیست و با این حال میزان انرژی عرضه شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۵.۵ درصد رشد داشته است، ادامه داد: در این بخش از میانگین کشوری نیز بالاتر بوده ایم.
حسینی با بیان این که تعامل خوبی بین شرکت و تمامی صنایع وجود دارد، ادامه داد: سه آیتم در حوزه انرژی باید از طریق مجلس و دولت تعیین تکلیف شود و بحث منطقه ای امرژی از جمله مسائل است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران ادامه داد: مازندران در منطقه ۴ گرمسیری واقع شده است و برای تغییر منطقه نیازمند مصوبه دولت و مجلس هستیم.
وی افزود: تا سال گذشته میانگین الگوی مصرف برق در مازندران ۳۰۰ مگاوات بود و با تلاشهای صورت گرفته به ۴۵۰ مگاوات افزایش یافته است و ۸۰ درصد مشترکین در این رنج رار میگیرند و در سال جاری نیز پیشنهاد دادیم با توجه به شرجی بودن هوا و استفاده مردم از کولرهای گازی میانگین مصرف به ۵۵۰ مگاوات افزایش یابد و این مساله سبب میشود تا پول برق مشترکین به شدت کاهش یابد.
نظر شما