به گزارش خبرنگار بازار، رامین میرزایی شامگاه دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی زنجان، گفت: ۶۵ پروژه در نقشه راه جهش تولید استان، تدوین و به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده بود که از این تعداد ۲۵ مورد به تصویب رسید.
وی اظهار کرد: در سالجاری برنامهریزی در سازمان مدیریت و برنامهریزی در سه بخش اصلی کشاورزی، صنعتی و خدماتی انجام میشود و در بخش کشاورزی اولویت با بهبود بهرهوری است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: در بخش کشاورزی به تکمیل زنجیره تولید تاکید شده است و پروژههای خوبی اجرا می شود.
میرزایی به برنامههای سال جهش تولید در راستای برنامهریزی و اقتصاد اشاره کرد و گفت: اخذ مصوبه سند آمایش سرزمینی استان و تلاش برای اجرایی کردن آن، اجرایی کردن نتایج مطالعات توسعه اشتغال و منظومه روستایی از جمله برنامههای سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سالجاری است.
وی با بیان اینکه بخش صنعت از بخشهای پایه و محور استان است، تاکید کرد: در حال حاضر هزار و ۲۲۱ فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی با حجم سرمایه گذاری هفت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان با اشتغال ۴۳ هزار نفر فعال است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی زنجان،با بیان اینکه دو هزار و ۲۱۷ فقره درخواست سرمایهگذاری صنعتی در استان وجود دارد، گفت: سرمایه گذاری این درخواستها سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است و برای ۶۳ هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.
میرزایی با بیان اینکه صنعت نساجی، روی و برق از محورهای صنعت زنجان است، تصریح کرد: صنایع محصولات شوینده و بهداشتی و غذایی در زنجان توسعه می یابد.
وی از فعالیت ۳۲۱ معدن فعال در زنجان خبر داد و گفت: ۳۷ ماده معدنی در زنجان وجود دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی زنجان، با بیان اینکه سهم بخش خدمات و گردشگری در استان نسبت به میانگین کشوری پایینتر است، گفت: سرمایه گذاری در این بخش باید تقویت شود.
میرزایی افزود: احیای واحدهای نیمه تعطیل و واحدهای تعطیل، جذب تسهیلات سرمایه در گردش، راهاندازی سریع پروژههای نیمهتمام از اولویت برنامههای این سازمان در بخش صنعت، معدن و تجارت می باشد و برنامه ریزی لازم هم انجام شده است.
نظر شما