به گزارش بازار، فرشاد مقیمی گفت: با هدف تامین انرژی پایدار برای واحدهای صنعتی بر اساس برنامهریزیهایی که در سال ۱۴۰۲ انجام شده تامین برق از طریق ایجاد نیروگاههای تجدید پذیر در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران درگذشته نسبت به تاسیس شهرکهای صنعتی برای تامین انرژی خورشیدی به صورت مجزا اقدام کرده که به سرمایهگذاریهای خوبی در این بخش منجر شده است و حالا در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ در ۱۵ شهرک صنعتی و در ۷ استان نیاز به ۱۶۲ مگاوات برق داریم و از این رو شرایط را برای سرمایه گذاری شهرکهای صنعتی انرژی خورشیدی مهیا کردهایم.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: در ۷ استان آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، فارس، کرمان، گلستان و در مجموع در ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی زیرساختها فراهم شده و در سامانه eservice.isipo.ir شرایط سرمایه گذاری قرار داده شده است.
آقای مقیمی گفت: متقاضیان و سرمایهگذاران محترم در این حوزه میتوانند در تعامل با شرکت شهرکهای صنعتی استان مربوطه، به پنجره واحد خدمات الکترونیک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به نشانی eservice.isipo.ir بخش خدمات مرتبط با واگذاری زمین قسمت حق بهره برداری از زمین مراجعه کرده و نسبت به خرید زمین مورد نظر اقدام کنند.
وی افزود: در این زمینه همکاری مشترکی با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و صندوق ملی محیط زیست انجام شده است.
مقیمی گفت: در این طرح دریافت حق بهره برداری از زمین برای واحدهای نیروگاههای خورشیدی به صورت بیست (۲۰) درصد نقد و مابقی به صورت اقساط ده (۱۰) ساله تعیین شده است. همچنین اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی ۵ ساله از طرف صندوق ملی محیط زیست برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است. همچنین قابلیت احداث نیروگاه خورشیدی از طریق قرارداد با ساتبا به روشهای مختلف انجام میشود.
ازجمله قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله با ساتبا و درآمدزایی مطمئن و بلندمدت (تا سقف یک مگاوات) به دنبال دارد و همچنین قرارداد به روش تهاتر صنایع و عرضه انرژی تولیدی در تابلوی سبز بورس انرژی انجام میشود.
بر این اساس متقاضیان میتوانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir نسبت به ثبتنام و احراز هویت اقدام کرده و نهایتاً ظرف مدت ۱۰ روز مجوز احداث نیروگاه خورشیدی را دریافت کنند.
نظر شما