جمال صالحی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه خرید گندم در کردستان از هفته نخست تیرماه سال جاری آغاز میشود، اظهار داشت: نرخ پایه خرید تضمینی گندم با افت چهار درصد مفید و یک درصد غیر مفید، هرکیلوگرم دو هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.
وی اظهار داشت: قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل آن که یک هزا ر و ۷۰۰ تومان بود ۴۷ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان به شرایط و مدارک لازم برای تحویل گندم به مراکز خرید اشاره کرد و گفت: ثبت نام گندمکاران در سامانه مدیریت دادههای کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی، ارائه کپی کارت ملی و شماره حساب فعال در بانک کشاورزی از جمله آیتمهای اصلی در خرید گندم مازاد برنیاز از کشاورزان در مراکز خرید است.
صالحی افزود: استانداردسازی باسکول و ترازوها، تجهیز آزمایشگاهها، استفاده از نیروی انسانی مجرب و آموزش دیده، تهیه امکانات رفاهی و رعایت دستورالعمل و شیوه نامه بهداشتی در راستای مقابله با بیماری کرونا از جمله اقدامات انجام شده در مراکز خرید گندم استان است.
وی اضافه کرد: تقویت پهنای باند اینترنت به منظور ثبت به موقع اطلاعات و ارسال سریع روزانه چک لیست خرید گندم به بانک کشاورزی از دیگر اقداماتی است که برای سرعت بخشیدن به امر خرید گندم در استان باید انجام شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان از دایر شدن ۹۰ مرکز خرید گندم در استان برای خرید گندم مازاد برنیاز از کشاورزان خبرداد و گفت: از این تعداد ۶۸ مرکز تعاون روستایی و مابقی سیلوهای بخش دولتی و خصوصی و کارخانجات آردسازی است.
صالحی با اشاره به اینکه فرآیند خرید گندم در مراکز خرید و سیلوها با رعایت همه موارد بهداشتی هم چون استفاده از ماسک و موادضدعفونی انجام میشود، یادآور شد: ساعت کار در مراکز خرید گندم استان از هشت صبح تا ۲۰ شب تعیین شده که با پیشنهاد فرمانداران در ایام پیک خرید قابل تغییر و افزایش است.
وی با بیان اینکه تحویل گندم سنواتی و وارداتی توسط مراکز خرید گندم مازاد برنیاز کشاورزان در استان ممنوع است، اظهار داشت: دریافت هر گونه وجهی با هر عنوانی از کشاورزان در مراکز خرید و بلوکه کردن بدهی و معوقات کشاورزان هم توسط بانک کشاورزی ممنوع است.
نظر شما