به گزارش خبرنگار بازار، محمدجواد ساوری عصر شنبه در جشن روز پنبه اظهارکرد: هم افزایی بین دولت و بخش خصوصی را به فال نیک می گیریم و تشکر میکنم از متولیان رویداد باعث یادآوری مجدد این میراث طبیعی شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: با احیا پنبه می توانستیم شاهد رونق کشاورزی و صنعت و شبکه تجاری آن باشیم.
وی بیان کرد: در سابق ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت پنبه بود که هم اکنون به ۱۵ هزار هکتار رسیده است.
ساوری گفت: اگر این زراعت را قدر می دانستیم و پا به پای از مزرعه تا تولید بودن را حرکت می کردیم امروز به جای مجلس یادواره در جایگاه بهتری بودیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ادامه داد: این رویداد را به فال نیک می گیرم و امیدوارم این تلاش باعث گسترش کشت پنبه بشود و به این رویدادها خلاصه نشود.
وی عنوان کرد: در کنار مسئولیت تجاری، مسئولیت اجتماعی هم داریم و این مساله ایجاب می کند استان را به گلستان تبدیل کنیم و باید به اصل کشاورزی استان که پنبه است، برگردیم.
ساوری گفت: متاسفانه بخش عمده کشاورزی استان زیر کشت شالی رفته و وقتی داد می زنیم کسی باور نمی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: ما در همه حوزه ها دچار ترک فعل شدیم و در بخش پنبه هم همینطور است.
وی بیان کرد: پنبه یکی از راه های ترکیب صنعت و کشاورزی است و صمت باید در کنار زراعت پنبه صنعت را هم توسعه دهد تا اتفاقات قشنگ رقم بخورد.
ساوری عنوان کرد: امروز به لطف عشق و علاقه جزو اولین ها در مزرعه کشاورزی گردشگری هستیم و این مساله فرصتی برای رونق کشت پنبه فراهم کرده است.
نظر شما