مهرداد محمدی سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار بازار از کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور نام برد و اظهار کرد: کرمان با ۱۱.۵ درصد از مساحت ایران حدود ۴ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده است.
وی با اشاره به اینکه کرمان در مباحث مختلفی از جمله صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری دارای مزیت های قابل توجهی است، افزود: این استان در حوزه حمل و نقل از ظرفیت های ویژه ای برخودار است.
محمدی سلیمانی عنوان کرد: مجموع این شرایط باعث شده که استان کرمان به لحاظ ساختار اقتصادی رتبه نهم کشور در زمینه تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه این ظرفیت ها از دیرباز در این استان وجود داشته است، افزود: برنامه ریزی ها و مباحث توسعه ای استان کرمان در راستای استفاده بهینه از این ظرفیت ها و بالقوه کردن آنهاست.
وی در خصوص جهش تولید گفت: استان کرمان از ظرفیت های بسیار مناسبی در بخش معدن، صنعت، گردشگری و کشاورزی برخوردار است که این ظرفیت ها به تفکیک شهرستان ها در اسناد بالادستی استان از جمله سند آمایش مشخص شده است.
محمدی سلیمانی ادامه داد: بر این اساس مشخص شده که در هر کدام از شهرستان ها چه اقداماتی در اولویت قرار دارد و این مسائل مبنای پیشبرد مباحث توسعه ای استان قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته نگاه به توسعه در استان کرمان به صورت بخشی بود، افزود: این نگاه باعث شد توجه به یک بخش بیشتر باشد و سایر بخش ها کمتر مورد توجه قرار بگیرند.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اهمیت تحقق توسعه متوازن در همه بخش های استان کرمان اظهار کرد: جهش تولید فرصتی است که استان کرمان بتواند از این ظرفیت ها به طور کامل استفاده کند.
وی گفت: امسال در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی و بر مبنای جهت گیری های برنامه های توسعه ای استان سعی شده که مباحث توسعه ای متناسب با این ظرفیت ها پیش رود.
نظر شما