۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
جزئیات هشتمین سمینار بین‌المللی اوپک اعلام شد

جزئیات هشتمین سمینار بین‌المللی اوپک اعلام شد

هشتمین سیمنار اوپک با شعار «به‌سوی یک گذار انرژی پایدار و فراگیر» در کاخ هوفبورگ وین با حضور وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو اوپک، مدیران‌عامل شرکت‌های بین‌المللی فعال در صنعت نفت آغاز به‌کار کرد.

به گزارش بازار، هشتمین سیمنار بین‌المللی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، صبح امروز (چهارشنبه، ۱۴ تیرماه) با گشایش نمایشگاه جانبی این سمینار آغاز به‌کار کرد و پس از آیین گشایش رسمی با حضور هیثم الغیص، دبیرکل اوپک و گابریل امباگا اوبیانگ لیما، رئیس دوره‌ای این سازمان نشست‌های وزارتی و میزگردها طی دو روز برگزار خواهد شد.

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان و پاول هرسنل، رئیس مرکز تحقیقات کالای استاندارد چارترد از سخنرانان اصلی آیین گشایش رسمی به‌شمار می‌آیند.

نشست وزارتی نخست با عنوان «ثبات بازار و امنیت انرژی» به مواردی مانند نحوه پاسخگویی به مسائل مربوط به امنیت انرژی، مقرون‌به‌صرفه بودن انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌پردازد که با حضور گابریل امباگا اوبیانگ لیما، وزیر صنعت، معدن و انرژی گینه استوایی، سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی، پرویز شهبازوف، وزیر انرژی جمهوری آذربایجان و گابریل تاهومو آدودا، سرپرست وزارت نفت نیجریه برگزار می‌شود.

نشست وزارتی دوم در هشتمین سیمنار بین‌المللی اوپک با عنوان «سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و راهبردهای رشد فراگیر نفت» برگزار می‌شود که در آن جواد اوجی، وزیر نفت، سعد حمد البراک، وزیر نفت کویت، حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق و محمد عون، وزیر نفت لیبی هم در این نشست سخنرانی خواهند کرد.

نشست وزارتی سوم با عنوان «مسیرهایی به‌سوی گذار انرژی عادلانه» در روز دوم و با سخنرانی طارق المولا، وزیر نفت مصر، آنا فونتورا گواویا، وزیر انرژی و تغییرات اقلیمی پرتغال و دیامنتینو آزودو، وزیر نفت و معادن آنگولا و آنا پالاسیو، وزیر پیشین امور خارجه اسپانیا برگزار می‌شود.

نشست وزارتی چهارم نیز در روز دوم با شعار تنوع بخشیدن به اقتصاد انرژی برگزار خواهد شد. در این نشست سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی، پوت کانگ چول، وزیر نفت سودان جنوبی، وینسنت ماساسا، وزیر نفت و گاز گابن و برونو ژان ریچارد ایتوا، وزیر نفت کنگو سخنرانی می‌کنند.

افزون بر این نشست‌ها، ۶ میزگرد بلندپایه نیز با حضور مدیران عامل شرکت‌های بزرگ بین‌المللی در دو روز برگزاری این سمینار تشکیل خواهد شد.

در روز نخست سه میزگرد برگزار می‌شود. میزگرد نخست با عنوان سه‌گانه پایداری انرژی (امنیت انرژی - مقرون‌به‌صرفه بودن انرژی - کاهش آلاینده‌ها) است که به پرسش‌هایی درباره راهبردهای بهینه و گزینه‌های کشورهای توسعه‌یافته و در حال‌ توسعه پاسخ خواهد داد.

در میزگرد دوم با عنوان «سرمایه‌گذاری انرژی، چالش‌ها و فرصت‌ها»، درباره موانع اصلی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت/ انرژی، بحران انرژی سال ۲۰۲۲ و تأثیر بر سرمایه‌گذاری‌ها و اقدام‌های دولت‌ها در این زمینه بحث و گفت‌وگو می‌شود.

آخرین میزگرد روز نخست نیز با عنوان «فناوری و نوآوری برای آینده‌ای کم انتشار» به بررسی تأثیر فناوری‌های جدید بر بخش نفت و گاز، تأثیر بر بخش نفت و پیشرفت‌های فناوری در سایر زمینه‌های انرژی خواهد پرداخت.

در روز دوم نیز سه میزگرد برپا خواهد بود. در چهارمین میزگرد بلندپایه در هشتمین سیمنار بین‌المللی اوپک که با شعار «ریشه‌کن کردن فقر انرژی» تشکیل می‌شود مواردی مانند تأثیر همه‌گیری کرونا، اقدام‌ها برای ریشه‌کنی فقر انرژی و اهمیت دسترسی به اشکال مدرن انرژی برای غلبه بر فقر بررسی می‌شود.

پنجمین میزگرد به‌سرعت گذار انرژی و سیاست‌های تغییر اقلیمی خواهد پرداخت که در آن به موضوعاتی مانند نقش بخش انرژی در حمایت از مسیرهای گذار انرژی عادلانه و مسائل سیاست‌گذاری، اقتصاد/ مالی و فناوری توجه خواهد شد.

آخرین میزگرد نیز با عنوان «نقش همکاری‌های بین‌المللی در تنوع بخشیدن به اقتصاد» برگزار و در آن همکاری بین‌المللی در تنوع بخشیدن به اقتصاد انرژی، نقش سازمان‌های بین‌المللی در ترویج و اجرای تنوع اقتصاد انرژی و افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادهای انرژی بررسی می‌شود.

در مجموع، طی دو روز برگزاری این سیمنار (چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه)، چهار نشست وزارتی و ۶ میزگرد بلندپایه برگزار و درباره مهم‌ترین موضوعات مربوط به انرژی دنیا بحث و بررسی می‌شود.

کد خبر: ۲۲۹٬۷۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha