به گزارش بازار به نقل از ایمیدرو، عباس جرجانی افزود: طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس به عنوان یک طرح اقتصاد مقاومتی و با هدف برپایی نهضت فرآوری و بهرهوری و با همکاری و مشارکت وزارت صمت، ایمیدرو و شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی، از زمان اجرا (سال ۹۸) تاکنون، حدود ۱۳۰۰ معدن را احیا کرده یا توسعه داده است.
وی ادامه داد: همچنین با احیا و توسعه معادن کوچک مقیاس، بیش از ۵۰ میلیون تن مواد معدنی تولید شده است.
ورود شرکتهای بزرگ معدنی و بورسی در اجرای طرح احیا
جرجانی درباره عملکرد طرح احیا در سال ۱۴۰۱ گفت: در سال گذشته همکاری قابل توجهی با اداره کل صمت استانها داشتیم که این تعاملها منجر به فعالسازی و توسعه ۴۳۴ معدن در استانهای مختلف شد.
وی افزود: یکی از اهداف این طرح در سال ۱۴۰۱، واگذاری معادن در اختیار سازمانها به صورت بسته سرمایهگذاری بود به طوری که در سال گذشته این طرح ۴۶ بسته سرمایهگذاری برای اجرا به وزارت صمت معرفی کرد. از این میزان، ۱۱ بسته شامل ۵۰ مجوز معدنی دارای برنده مزایده بود.
به گفته مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس از مهمترین مزایای واگذاری معادن با این روند، ورود شرکتهای بزرگ معدنی و بورسی کشور در بخش معدن بوده است.
جرجانی ادامه داد: معرفی بستههای سرمایهگذاری در استانهای زنجان، سیستان و بلوچستان، سمنان، کردستان، هرمزگان و مازندران قابل توجه بود که پس از مراحل قانونی فرآیند مزایده، برای انجام عملیات تکمیلی اکتشاف، بهرهبرداری و تأسیس کارخانههای فرآوری به شرکتهای دارای صلاحیت فنی و مالی واگذار شده است.
۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
ایجاد بیش از ۱۷ هزار شغل با اجرای طرح احیای معادن کوچک
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: با اجرای طرح احیای معادن کوچک، تاکنون بیش از ۱۷ هزار شغل در بخش معدن و صنایع معدنی ایجاد شده است.
کد خبر: ۲۲۳٬۰۸۸
نظر شما