۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۶
استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در فرودگاه‌های کشور

استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در فرودگاه‌های کشور

عضو هیات مدیره و راهبر معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در حداقل زمان ممکن باید برنامه جامع و استراتژی سرمایه‌گذاری شرکت فرودگاه‌ها آماده شود.

به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، هادی یوسف‌ پورآذری گفت: پیرو دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی می‌بایست در حداقل زمان ممکن برنامه جامع و استراتژی سرمایه‌گذاری شرکت فرودگاه‌ها آماده و در قالب کتابچه فرصت‌های سرمایه گذاری رونمایی شود.

یوسف‌پورآذری اظهار کرد: کشور با وجود تحریم و شرایط دشوار اقتصادی، دارای ظرفیت‌های سرمایه گذاری بسیاری است که باید به آن‌ها توجه شود.

وی با اشاره به توافق از سرگیری روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی گفت: این اتفاق را باید به فال نیک گرفت و منتظر گشایش‌های مطلوبی در مباحث اقتصادی بود.

عضو هیئت مدیره و راهبر معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه‌ها گفت: برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی از همین امروز باید برنامه ریزی و بسته جامعی را طراحی کرد.

پورآذری با بیان اینکه نوع پروژه‌های اقتصادی باید مشخص و مدون باشد، گفت: باید برنامه فعالیت‌های اقتصادی به صورت روشن به سرمایه گذارانی که علاقه‌مند به همکاری هستند، ارائه شود.

وی با تاکید بر اهمیت وجود پیوست رسانه‌ای در پروژه‌های مختلف به‌خصوص پروژه‌های اقتصادی گفت: پیوست رسانه‌ای و کمپین گسترده تبلیغات به‌منظور شناساندن فرصت‌های سرمایه گذاری شرکت به سرمایه گذاران توسط روابط عمومی از سال آینده باید فعال‌تر شود.

عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه‌ها همچنین گفت: ایجاد مسیرهای جدید درآمدی از طریق توسعه روابط جدید با کشورها و جذب سرمایه گذاری خارجی در جلوگیری از تحریم‌های صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور به دلیل وجود سرمایه‌های خارجی در ایران و درگیر شدن منافع آن‌ها مهم است

عضو هیات مدیره و راهبر فرودگاه مهرآباد گفت: در حال حاضر فرصت‌های مطلوبی برای سرمایه گذاری در فرودگاه‌ها وجود دارد و باید براساس برنامه مورد استفاده قرار بگیرد.

ابراهیم مرادی اظهار کرد: برای موفقیت در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و استفاده حداکثری از فضای فرودگاه ها، می‌بایست از مشاوران خبره استفاده کرد.

معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: فرودگاه باید به محیط امن تری برای سرمایه گذاران تبدیل شود.

فرشید گلیج اظهار کرد: با برداشتن موانع از سر راه سرمایه گذاران باید به استقبال استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نهفته در فرودگاه‌ها برویم.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی‌های مطلوبی در خصوص ساخت هتل صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پورتال شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران باید برای سال آینده برنامه ویژه‌ای جهت معرفی این شرکت مادر تخصصی داشته باشد.

مسعود نیکبخت معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها گفت: کشورهای حاشیه خلیج فارس دارای مراکز آکادمیک هستند، اما متخصصان ایرانی با وجود علم و توان بالای خود، آنطور که باید مورد استفاده قرار نگرفته اند.

نیکبخت با بیان اینکه سرمایه‌گذاری تنها متمرکز بر عملیات فرودگاهی نیست، اظهار کرد: امروز متخصصان هوانوردی ایران می‌توانند، در صورت وجود سرمایه گذار حتی به تدریس علوم و تجارب خود بپردازند.

وی گفت: هرچه جهت معرفی شرکت قدم برداریم در واقع برای امنیت ایران قدم برداشته ایم چراکه استقبال پروازهای خارجی و افزایش ترافیک هوایی امنیت آسمان را بیش از پیش تضمین می‌کند.

همچنین امیرحسین تابع جماعت، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه‌ها گفت: در تمام حوزه‌های این شرکت فضای کافی برای سرمایه گذاری وجود دارد؛ این موضوع تنها منحصر به عملیات فرودگاهی نیست.

سرپرست دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ضمن ارائه گزارش درخصوص قراردادهای سرمایه گذاری در این شرکت گفت: از سال ۱۳۷۵ تاکنون ۴۶ قرارداد سرمایه گذاری در شرکت فرودگاه‌ها منعقد شده که ۳۳ مورد از قراردادهای سرمایه به پایان رسیده و ۱۳ مورد در حال بهره برداری است.

وی ضمن برشمردن اهداف سرمایه گذاری در شرکت فرودگاه‌ها گفت: تخصیص بهینه منابع و سازماندهی مناسب، تسهیل در بهره برداری از فرصت ها، پاسخگویی به محیط در حال تغییر، تبادل اطلاعات با سرمایه گذاران، اطمینان از عملکرد واحدهای مختلف در راستای اهداف شرکت و ارزیابی نحوه اجرا در طول زمان از جمله این اهداف است.

به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ سرپرست دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری با اشاره به اقدامات لازم برای جذب سرمایه گذار خارجی گفت: هماهنگی با وابستگان بازرگانی وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها، برگزاری همایش‌های بین المللی سرمایه گذاری و بازاریابی، استفاده از ظرفیت‌های صندوق بین المللی پول و بانک توسعه آسیا و نیز ارائه بسته فرصت‌های سرمایه گذاری از جمله این اقدامات است.

به گفته وی در پروژه‌های زیرساختی می‌توان در حوزه‌های ساخت فرودگاه، آشیانه تعمیر و نگهداری شرکت‌های هواپیمایی، کترینگ، سوله خدمات هندلینگ، اپرون، هوانوردی عمومی و احداث ترمینال با مشارکت بخش خصوصی اقدام کرد و در پروژه‌های تجاری نیز سرمایه گذاران می‌توانند در بخش‌های پارکینگ طبقاتی، جایگاه تشریفات اختصاصی، جایگاه سوخت و خدمات خودرویی، هتل، هایپر مارکت و مراکز تفریحی فعالیت کنند.

کد خبر: ۲۱۲٬۵۰۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha