به گزارش بازار، سید مصطفی سید هاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: اجرای این طرح در سال اول ۶۷۰ هزار هکتار در ۶ استان، سال دوم با ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار در ۱۵ استان، سال ۱۴۰۱ در بیست و یک استان کار را نهایی و در سال ۱۴۰۲ با ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در ۲۳ استان آنرا اجرا میکنیم.
وی درباره گستردگی این طرح گفت تاکنون در ۲۲۸ شهرستان و هزار و ۹۸ دهستان و ۱۷ هزار روستا اجرا شده و تا پایان فصل برداشت ۱۴۰۲، ۳۷۶ هزار کشاورز در ۲۳ استان خواهیم رساند.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام گفت در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشت دیم ۱۱ نوع گونه از گندم، جو، عدس، دانههای روغنی، گیاهان دارویی و کلزا کشت شده است و نظارت بر اجرای این طرح هم به عهده ستاد ملی که در وزرات جهاد کشاورزی بصورت مستمر و هر هفته دردفتر معاونت زراعی به ریاست اقای مهاجر تشکیل میشود.
سید هاشمی گفت نظارت دایم برای اجرای این طرح در همه استانها وجود دارد و سامانهای هم برای اجرای این طرح بوجود امده و ۱۰۰۰ مهندس کشاورزی بر اجرای ان نظارت دارند و ستاد اجرایی فرمان امام هم ۴۲۰ میلیارد تومان برای اجرای پروزه در زمینه آموزش و ترویج، تامین بذر، سم و نظارت و بیمه محصولاتی که خسارت دیده اند هزینه کرده است.
وی گفت امیدواریم در تیرماه ۱۴۰۲ با برداشت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن از هر هکتار در اراضی دیم بتوانیم به اهدافمان برسیم.
سید هاشمی همچنین به هزینه ۶۰۰ میلیارد تومانی امسال ستاد اجرای فرمان امام اشاره کرد و گفت این ستاد با اختصاص این هزینه هم به معیشت کشاورزان فقیر و هم به امنیت غذایی و هم تحقق برنامههای مصوب جهاد کشاورزی کمک قابل ملاحظهای نموده است.
نظر شما