محسن نظری در گفتگو با خبرنگار بازار، درباره توسعه اقتصاد دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ و با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان سمنان با محوریت پارک علم و فناوری تشکیل شده است، تاکید کرد: در سال جاری ۲۲ نشست در این ستاد با ۱۷۰ مصوبه درباره شرکت های فناور و دانش بنیان برگزار و در آن مسائل و مشکلات و موانع دانش بنیان ها در سراسر استان سمنان مورد بحث قرار گرفت.
وی با بیان اینکه مصوبات نشست توسعه اقتصاد دانش بنیان استان سمنان توسط دبیرخانه پیگیری و با هدف رفع موانع پیش روی شرکتهای دانشبنیان به اجرا درآمد، افزود: بخشی از این مصوبات پرداخت تسهیلات بانکی بود که با همکاری خوب بانکها این مهم صورت پذیرفته است.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه در ابتدای سال جاری نزدیک به ۷۰ شرکت دانش بنیان در استان وجود داشت که امروز این شرکت ها به ۱۰۱ مورد افزایش یافتهاند، بیان کرد: ۴۵ شرکت نیز در مرحله ارزیابی هستند تا توسط معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به آمار دانش بنیان های استان سمنان، در صورت داشتن صلاحیت لازم افزوده شود.
سه پردیس تخصصی در استان سمنان مجوز دریافت کرده است
نظری با بیان اینکه افزایش دانشبنیانها نشان میدهد که توسط خوبی به این حوزه در استان سمنان با توجه به شعار سال شده است، بیان کرد: ایجاد دو دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی در استان سمنان برای نخستین بار، در زمره اقدامات خوبی بود که توانستیم در سال ۱۴۰۱ شاهد آن باشیم.
وی با بیان اینکه سه پردیس تخصصی نیز در استان سمنان مجوز دریافت کرده است، تاکید داشت: هدف این پردیس ها توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان در حوزه های تخصصی است که یکی از این حوزه ها سلامت و تجهیزات پزشکی محسوب می شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه دیگر پردیسی که در استان مجوز دریافت کرده و مورد تاکید پارک علم و فناوری نیز قرار دارد حوزه اقتصاد دیجیتال است، تاکید کرد: هوش مصنوعی سومین پردیس تخصصی است که مجوز آن برای شهرستان شاهرود اخذ شده و یکی از بزرگترین پردیسهای علمی تخصصی کشور نیز محسوب میشود و میتواند منشاء برکات خوب اقتصادی و علمی برای ایران اسلامی باشد.
نظر شما