به گزارش خبرنگار بازار، مصطفی وحیدزاده امروز سه شنبه به صورت رسمی در یک نشست خبری برای بخش کشاورزی دهمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی تبریز اعلام کاندیداتوری کرد.
وی با بیان اینکه حضور گروه صنعتی تراکتورسازی در اتاق بازرگانی تبریز وزن اتاق را بالا خواهد برد، افزود: اتاق دانش بنیان، فراگیر، کارآفرین و پاسخگو شعار بنده در انتخابات اتاق بازرگانی تبریز است.
وی با اشاره به موفقیت های گروه صنعتی تراکتورسازی در این مدیریت حضورش در این مجموعه گفت: با افزایش تولید تراکتور از ۲۲ هزار دستگاه به ۳۵ هزار دستگاه طی یک سال گذشته زمینه اشتغال مستقیم ۵۰۰ نفر را صرفاً در مجموعه تراکتورسازی فراهم کرده ایم.
وی افزود: تراکتورسازی چرخ های اقتصادی نزدیک به ۶۰۰ واحد صنعتی، تولیدی و قطعه سازی را در آذربایجان شرقی و کشور به گردش در آورده است.
وحید زاده ابراز داشت: وجود ۱۷ هزار و ۵۰۰ سهامدار نشان می دهد که تراکتورسازی ایران خصوصیترین شرکت استان است و می تواند الگویی برای بخش دولتی و خصوصی باشد.
وی ادامه داد: از ۱۳۴۷ تا آبان ۱۴۰۰ روزانه تنها ۸۲ موتور در تراکتورسازی تولید می شد اما در کمتر از ۶ ماه و در اواخر اسفند ۱۴۰۰ این تعداد را به ۱۲۹ موتور در روز رساندیم و اکنون روزانه ۱۴۰ موتور در این مجموعه تولید می کنیم و امروز به مدد همین نگین صنعت استان بسیاری از قطعه سازان آذربایجان شرقی که به سمت تعطیلی می رفتند، نه تنها از این شرایط رهایی یافته اند بلکه به سمت توسعه فعالیت خود حرکت می کنند و زمینه اشتغال جدید و در کل تحول اقتصاد صنعتی در استان فراهم شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: شرکت کمباین سازی که از لحاظ قدمت و شکلگیری همزاد و هم دوره تراکتورسازی و افتخار صنعت کشور محسوب می شود، به دلیل نبود موتور و مشکلات ارزی و عدم صرفه واردات موتور مورد نیاز در آستانه تعطیلی قرار داشت بود اما اکنون به قدری موتور برای آنها تامین می کنیم که نه تنها از تعطیلی نجات یافته بلکه مدیر آن می گویند ظرفیت لازم برای استفاده از تعداد بالای موتورهای تحویلی تراکتورسازی را نداریم و همه اینها نتیجه تفکر از نوع بخش خصوصی است.
وحیدزاده تصریح کرد: خودروسازی دیزلی آذربایجان شرقی در چند سال گذشته تعطیل بوده و بر همین اساس تولید ۴۵۰ دستگاه کامیونت ۱۱ تن را برای سال آینده هدفگذاری کرده ایم که یک محصول انحصاری در اختیار شرکت تراکتورسازی است و به تدریج در مسیر خودروساز شدن قدم خواهیم برداشت چرا که تراکتورسازی می تواند و توان و ظرفیت لازم را دارد به قطب سوم خودروسازی کشور تبدیل شود و تنها در یک مورد ۴۹ درصد سهام سیبا موتور به عنوان بزرگترین تولید کننده کشنده ها و کامیونت کشور در اختیار تراکتورسازی است.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی گفت: موضوع اعلام موجودیت تراکتورسازی به عنوان قطب سوم خودروسازی را در سفر قریب الوقوع رئیس جمهور و یا معاون اول به تبریز و رونمایی از محصولات تراکتورسازی اعلام خواهیم کرد چرا که امروز در حدی از توانمندی قرار داریم که توانسته ایم رکورد بیشترین میزان تولید تراکتور در اوایل دهه هشتاد را که ۲۹ هزار دستگاه در یک سال و آن هم با موتور وارداتی از انگلیس بود، با تولید ۳۰ هزار دستگاه صددرصد داخلی بشکنیم.
نظر شما