به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، علی قلعه قوند گفت: در قانون حجاب ۲۶ نهاد مختلف به عنوان مسؤولان حمایت از بخش عفاف و حجاب ذکر شده ولی ما شاهد هستیم که حمایت ها از طرف هیچ یک از نهادها به طور کامل و درست انجام نمی شود.
وی با بیان این که ما حمایت درستی از تولیدات عفاف و حجاب نداریم گفت: تنها تولید کننده محصولات حجاب در داخل کشور کارخانه حجاب شهرکرد است که آن هم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و در بخش واردات هم بیش از ۹۰ درصد نیاز کشور که در عرصه حجاب است هیچ ارزی به آن اختصاص داده نشده است.
قلعه قوند تأکید کرد: شاید بسیاری از محصولاتی که نیاز ضروری جامعه ما هم نیست به آن ها ارز اختصاص داده شده ولی برای واردات پارچه مشکی حتی یک دلار هم اختصاص داده نشده و یکی از دلایل گرانی محصولات حجاب همین است.
وی ادامه داد: با توجه به این که مواد اولیه تولید محصولات حجاب اغلب وارداتی است و با چند برابر شدن قیمت ارز قیمت این محصولات هم افزایش پیدا می کند بنابر این نیازمند حمایت مسئولان هستیم.
عضو هیأت رئیسه انجمن تولید کنندگان محصولات حجاب گفت: یکی از متولیان اصلی برای حمایت از بخش تولید محصولات حجاب وزارت صنعت معدن و تجارت است و متأسفانه وقتی کارنامه این وزارتخانه را بررسی می کنیم می بینیم که تنها به حمایت های لفظی بسنده کرده و حمایت عملی از تولید کنندگان محصولات حجاب شکل نگرفته است.
قلعه قوندی با بیان این که درخواست اصلی تولید کنندگان محصولات حجاب از مجلس شورای اسلامی است، افزود: ما می توانیم محصولات حجاب را کالاهای فرهنگی اعلام و از برخی معافیت ها بهره مند کنیم و همین امر موجب رونق این بخش می شود و شاید نقش اصلی را در این میان مجلس شورای اسلامی ایفا کند.
وی تأکید کرد: تولید کنندگان محصولات حجاب می توانند با دغدغه کمتر و راحتی بیشتر این محصول را به دست مصرف کنندگان برسانند.
نظر شما