کوروش موسوی تاکامی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به این که تولید برق در استان نیازمند توجه بیشتر است، افزود: در انتقال نیز لازم است پروژه های بزرگی در استان انجام شود و در سطح توزیع نیز شرایط خوبی نداریم.
وی با بیان این که ۱۵۷ ایستگاه فوق توزیع برق در مازندران و گلستان به ظرفیت ۱۸ هزار و ۵۷۵ کیلوولت آمپر و شش هزار کیلومتر مدار خط نصب شده است، افزود: رتبه هفتم از نظر حجم شبکه و رتبه سوم از منظر تعداد شمارکان را داریم.
وی شمار مشترکان را در استان گلستان و مازندران سه میلیون نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۲.۵ میلیون مشترک در استان مازندران وجود دارد.
موسوی تاکامی با اظهار این که شبکه برق استان های گلستان و مازندران با ترکمنستان تبادل بار الکتریکی دارد، گفت: همچنین با استان های تهران، گیلان و سمنان نیز تبادل برق داریم.
مدیرعامل برق منطقه ای مازندران و گلستان با اشاره به افزایش فزاینده مصرف بار برق گلستان و مازندران گفت: در شرایط کنونی پنج درصد رشد نرخ بار را شاهد هستیم و این میزان در پساتحریم به بیش از ۹ درصد خواهد رسید.
وی میزان مصرف برق را در پیک سال جاری چهار هزار مگاوات بیان کرد و افزود: طبق پیش بینی این میزان در سال ۱۴۰۵ به پنج هزار مگاوات خواهد رسید.
موسوی تاکامی یاداور شد: در یک دوره هشت ساله نیازمند آن هستیم به اندازه نیروگاه در مازندران و گلستان نیروگاه احداث کنیم.
مدیرعامل برق منطقه ای مازندران و گلستان یادآور شد: این دو استان در نرخ رشد بار سالانه رتبه دوم را در کشور دارد و زیرساخت ها باید تقویت شود.
وی ظرفیت اسمی نیروگاه های دو استان را چهار هزار مگاوات ذکر کرد و گفت: میزان تولید سه هزار مگاوات است و این کاهش به دلیل شرایط اقلیم و رطوبت بالای دو استان است.
نظر شما