جلال همتی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: حوزه مسکن به ویژه در بافت فرسوده شهرهای بزرگ، بیشتر در اختیار شهرداری ها است و بازسازی و نظارت هم توسط شهرداری ها انجام می شود.
مدیر اجرایی کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان با بیان این که بخش عمده جمعیت نیز در بافت فرسوده مستقر است و باید نیازهای آن ها را مرتفع کنیم، افزود: باید بررسی شود آیا محدوده بافت فرسوده تداخلی با سایر بافت ها دارد؟ یا هدف فقط به روز رسانی موضوع بافت فرسوده است؟
وی با گلایه از این که به سرانه ها و خدمات بافت فرسوده توجهی نشده است، ادامه داد: نگرش جدید این است که در بافت فرسوده هم انبوه سازی صورت بگیرد و در کنار آن خدمات و سرانه ها هم دیده شود.
همتی گفت: این مساله هم به شهروند کمک می کند که نیاز به خروج از محدوده خود نخواهند داشت و هم دولت و شهرداری ها در خدمات دهی راحتتر هستند.
وی با بیان این که به ظرفیت ها و مشکلات انبوه سازان توجه نشده است، اضافه کرد: در یک پروژه انبوه سازی ۲۵۰ شغل فعال می شود و بخش عمده خدمات انبوه سازان دیده نشده است.
مدیر اجرایی کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان با بیان این که تامین مالی و مشکلات اجرایی انبوه سازان نیازمند توجه و حمایت بیشتر دولت است، گفت: انبوه سازی به ویژه در بافت فرسوده به تحول جدید در بازار سرمایه نیاز دارد؛ ابتدا باید صنعت سازی کرده و سپس مطابق با الگوی مصرف جامعه پیش برود.
وی شاخص هایی مثل زمانی که بافت فرسوده را به بافت جدید تبدیل می کنیم و میزان کیفیت مصالح را در قیمت تمام شده تاثیرگذار دانست و یادآور شد: اینکه چه کسی تامین می کند، چه زمانی و به چه میزان تامین می شود از مهمترین عوامل قیمتگذاری مسکن است.
نظر شما