به گزارش بازار، مصطفی میرسلیم در آیین تنفیذ نخستین قرارداد احیای چاههای کمبازده و غیرفعال شرکت ملی نفت ایران به شرکتهای دانشبنیان در مرکز همایشهای تخصصی شرکت ملی نفت ایران (باشگاه کوشک) گفت: اگر برای ایران تاریخ نوین صنعتی تعریف کنیم، بخش مهمی از آن به صنعت نفت معطوف میشود.
وی با بیان اینکه همه صنایع کشور مهم هستند، تصریح کرد: البته ۷۰ درصد صنعت در نفت و گاز خلاصه میشود و ما باید اهمیت آن را بدانیم و برای آن تلاش کنیم.
نماینده تهران در مجلس وجود صنایع نفت و گاز را مزیتی اساسی دانست و افزود: بسیاری از صنایع ما از این صنعت الگو گرفتهاند و در آینده نیز باید این الگوبرداری ادامه یابد.
میرسلیم با تأکید بر لزوم پیوند جوامع علمی و صنعت نفت در کشور، گفت: برداشت غیرصیانتی مصداق فناوری بدون توجه به علم است و اکنون با اقدام اخیر وزارت نفت برای احیای چاههای کمبازده و غیرفعال سرمایههای ما احیا میشوند.
وی افزود: ما باید با طرح چنین مسائلی در مجامع علمی و پژوهشی و درگیر کردن آنها با موضوع، محمل پژوهشی ایجاد کنیم.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه ممکن است در این مسیر خطاهایی رخ دهد، تصریح کرد: با این حال چنین اقدامهایی ارزشمند است و البته ما باید با افرادی که در گذشته نیز اشتباههایی در این راه داشتهاند همکاری کنیم و از تجارب آنها بهره گیریم.
میرسلیم بر ضرورت مشارکت نیروی کار در مسائل صنعت تأکید کرد و افزود: چسبندگی نیروی کار به صنعت از مشارکت آنها در مسائل مبتلا در صنعت نشئت میگیرد و از این طریق احساس تعلق افراد به کشور زیاد میشود.
وی ادامه داد: اگر مسائلی همچون موضوع احیای چاههای کمبازده و غیرفعال نفت و گاز به جوانان سپرده شود، آنها احساس مسئولیت میکنند و افزون بر حل مسائل، احساس تعلق آنها به کشور بیشتر میشود و شاهد تحول در مسائل خواهیم بود.
نظر شما