به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، این جنبش که به رهبری «برنی سندرز» نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا و «ایلهام عمر» نماینده دموکرات اهل مینیسوتا به راه افتاده است، در حالی شکل گرفته است که نگرانی ها از اینکه کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای نوظهور تحت تاثیر پاندمی ویران شوند، افزایش یافته است.
ویروس کرونا تاکنون بیش از ۴.۲ میلیون نفر از مردم جهان را درگیر کرده و بالغ بر ۲۸۷ هزار و ۳۴۹ تن را به کام مرگ کشانده است.
تعطیلی گسترده با هدف تهدید شیوع ویروس، تاثیرات منفی عمیقی را بر اقتصاد جهان گذاشته و می گذارد؛ به ویژه در کشورهای فقیر با ساختار بهداشتی ضعیف، بدهی زیاد و منابع معدود برای مدیریت بحران دوگانه بهداشتی و اقتصادی.
«کریستالینا جورجیوا» رییس صندوق بین المللی پول روز گذشته اعلام کرد که این نهاد «به احتمال فراوان» پیش بینی کاهشی خود را از تولید ناخالص داخلی جهان بار دیگر با روندی نزولی اصلاح خواهد کرد؛ براساس پیش بینی صندوق اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۰ به اندازه ۳درصد کوچک خواهد شد. جورجیوا در ادامه گفت که کشورهای در حال توسعه برای گذر از توفان، به بیش از ۲.۵ تریلیون دلار اعتبار نیاز دارند.
نظر شما