به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، کیومرث سرمدی واله، با انتقاد از گرانی و کمبود دارو در بازار که باعث نگرانی و سرگردانی بیماران بین داروخانهها شده است، گفت: به تازگی یک در گزارشی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط کمیسیون بهداشت و درمان در صحن ارائه شد که در آن فقط به بیان مشکلات و دردها پرداخته شده بود و راهکاری برای برون رفت از این معضل ارائه نشد. ضمن اینکه در این گزارش آمده بود که مهلت یک ماههای برای وزیر بهداشت تعیین شده است تا این مشکلات را رفع کند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه طبیعی است بخشی از مشکلات صنعت داروی کشور متاثر از گرانی مواد اولیه در سطح جهانی است اما باید به نکاتی نیز پیرامون وضعیت بازار دارو توجه شود، ادامه داد: مسئولان سیاستگذار نباید در حوزه دارو چه به لحاظ تولید، چه واردات، چه توزیع و چه قیمت گذاری ذینفع باشند و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حالی باید به این مهم توجه کند که تاکنون در این زمینه اقدام جدی انجام نداده است و تنها با استعفاء رییس سازمان غذا و دارو و اعمال تغییراتی شاید یک حرکت جزیی در این خصوص انجام شده است بنابراین همچنان شاهد آشفتگی در بازار دارو هستیم.
وی تصریح کرد: عدم نظارت بر نحوه توزیع دارو یکی دیگر از مشکلاتی است که در این حوزه وجود دارد چرا که توزیع دارو از طریق کانالهای غیررسمی صورت میگیرد و افراد باید در بازار آزاد به دنبال دارو بگردند، از سوی دیگر واردکنندگان دارو در حوزه توزیع و قیمت گذاری دارو نیز ذینفع هستند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: هماکنون با وجود آشفتگی که در حوزه دارو وجود دارد بعید به نظر میرسد قولی که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای رفع مشکلات بازار دارو داده در این مهلت یک ماههای که تعیین شده است، رفع شود، آن هم در شرایطی که دو هفته از این زمان گذشته اما همچنان شاهد آشفتگی در این بازار هستیم و اثری از ثبات قیمتها مشاهده نمیشود.
عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مجلس باید با استفاده از اهرمهای نظارتی که در اختیار دارد به این حوزه ورود پیدا کند و از جایگاه نظارتی که دارد محکم مقابل مسببان این وضعیت بایستد و با نظارت جدی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به اجرای قانون و عمل به تعهداتش مجاب کند.
نظر شما