سید محسن کیاالحسینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: ۸۵ درصد از هزینه های تجهیزات سیستم های نوین آبیاری به کشاورز پرداخت می شود و ۱۵ درصد به صورت خودیاری است که کشاورز پرداخت می کند.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی گلستان سهم ۱۵ درصدی کشاورز راحدود هشت تا ۱۰ میلیون تومان برای هر هکتار اعلام کرد و گفت: این مبلغ را یا کشاورز پرداخت می کند و یا در قالب دریافت تسهیلات به سیستم بانکی معرفی می شود.
وی با بیان اینکه اقتصاد گلستان بر پایه کشاورزی است، تصریح کرد: تسهیلات دولتی در سیستم های نوین آبیاری نداریم بلکه به صورت مبلغ بلاعوض دولتی به کشاورز پرداخت می شود.
کیاالحسینی ادامه داد: هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان در سفر ریاست جمهوری به بخش کشاورزی استان گلستان تخصیص داده شده است.
وی در خصوص اعتبارات در نظر گرفته شده برای حوزه آب و خاک، گفت: حدود ۴۲ درصد اعتبارات ریاست جمهوری در حدود هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان در حوزه آب و خاک اختصاص پیدا کرده است.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی گلستان گفت: در بحث آبیاری تحت فشار برای مدت سه سال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.
کیاالحسینی افزود: ۱۰ میلیارد تومان برای تخصیص اول در این حوزه را دریافت کردیم و به زودی تخصیص دوم نیز پرداخت می شود به این ترتیب می توان برنامه ریزی مناسب تری در این حوزه انجام داد.
وی در خصوص آبیاری نوین در اراضی شیبدار، گفت: در اراضی شیبدار با توجه به اینکه منطقه صعب العبور است و مشکلاتی وجود دارد و فاصله از منبع آب ممکن است بیشتر باشد، هزینه ها در واحد هکتار بیشتر می شود.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی گلستان در خاتمه گفت: سیستم های نوین آبیاری باید برای هر زمینی در اراضی شیبدار طراحی شود و مبالغ پیش بینی شده ممکن است کمی اختلاف قیمت با هزینه ها داشته باشد.
نظر شما