عبدالرحمن رزاقی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به این که ۱۱۳ هزار هکتار از باغات استان به مرکبات اختصاص دارد، افزود: از این میزان ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار به کشت انواع نارنگی اختصاص پیدا کرد و از این میزان شش هزار و ۵۰۰ هکتار نیز مربوط به نارنگی های پیش رس است.
وی با عنوان این که بهترین زمان برداشت نارنگی اول مهرماه است، افزود: قندگیری نارنگی در مهرماه تکمیل می شود و برداشت آن باید به صورت مدیریت شده باشد.
وی با اظهار این که امسال میزان بارآوری مرکبات در استان مطلوب است، میانگین تولید را ۳۰ تا ۳۱ تن ذکر کرد و گفت: پیش بینی می شود امسال ۳.۵ میلیون تن مرکبات تولید شود که ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن نارنگی پیش رس خواهد بود.
رزاقی بر لزوم رعایت اصول فنی در برداشت و نگهداری مرکبات تاکید کرد و گفت: مهمترین نکته ای که باید رعایت شود نحوه چیدن محصول است و در کنار آن میوه باید در شرایط استاندارد در انبارها نگهداری شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با قارچ ها را از دیگر لازمه های نگهداری محصول ذکر کرد و گفت: میوه باید در جای مناسب از نظر رطوبت و دما نگهداری شود.
وی با تاکید بر پرهیز از برداشت نارنگی های نارس از کشاورزان خواست تا برداشت زودهنگام محصولات نداشته باشند و گفت: محصولات نارس به تولیدات کشاورزی ضربه می زند.
نظر شما