به گزارش بازار، حسین طوسی، با بیان اینکه تولید انواع پروفیل در و پنجره در واحدهای مجاز، با نظارت سازمان ملی استاندارد انجام میشود و استاندارد اجباری هم دارد، افزود: باید ملاحظات استاندارد و مشخصات فنی در تولید در و پنجره رعایت شود؛ اما عملکرد سازمان ملی استاندارد در مدریت و نظارت ضعیف است و همین موضوع موجب میشود تولید کالاهای غیراستاندارد افزایش یابد.
رئیس انجمن صنایع پروفیل UPVC در و پنجره ایران با اشاره به اینکه قیمت کالاهای غیراستاندارد با کالاهای استاندارد تفاوتی ندارند، گفت: به دلیل رعایت نکردن ضوابط تولید استاندارد، در واحدهای غیر مجاز، پروفیلهایی تولید میشود که استقامت، رنگ، شفافیت و کیفیت کافی را ندارند.
وی با بیان اینکه به طور کلی در تولید کالاهای غیر استاندارد از مواد اولیه ارزان قیمت استفاده میشود، اضافه کرد: از لحاظ وزنی، کالاهای غیر استاندارد وزن معمول و متعارفی ندارند در نتیجه ضخامت و استحکام شان کم میشود ضمن اینکه کالای غیراستاندارد عایق بندی لازم را هم ندارد.
طوسی گفت: واحدهای تولیدی در و پنجره UPVC به دلیل نداشتن مجوز فعالیت صنعتی و صنفی همچنین رعایت نکردن استاندارد ها، در و پنجرههایی تولید میکنند که کیفیت لازم را ندارد و باعث شده در این خصوص شکایت زیادی ثبت شود که قابلیت پیگیری هم ندارد.
رئیس انجمن صنایع پروفیل UPVC در و پنجره ایران با بیان اینکه وزارت صمت در سالهای اخیر حمایتی از صنعت پروفیل و در و پنجره نکرده است، ادامه داد: این وزارتخانه سامانههایی مانند بهینیاب، سامانهجامع انبارها، سامانه تجارت عمومی و طرح طاها را راه اندازی کرد، اما به دلیل نبود مدیریت مناسب و زمان بر بودن ثبت نام، تولید کنندگان استقبالی از این سامانهها نکرده اند.
نظر شما