امیر مظاهری در گفت و گو بازار اظهار کرد: تحریم ها کمرشکن است و بیشتر کارگاه ها و کارخانجات تولیدی به مرز ورشکستگی رسیده اند در این میان نقدینگی هم ندارند و باید با اجناس بی کیفیت چینی که با قیمت کمتری وارد کشور می شود هم رقابت کنند، این موضوع باعث می شود که تولید کنندگان انگیزه لازم را نداشته باشند و رو به نابودی بروند.
این اقتصاد دان تصریح کرد: اگر این موارد رفع نشود میتواند فرصت فضای پساتحریم را به تهدیدی برای اقتصاد تبدیل کند، با توجه به اینکه اصفهان، یکی از صنعتیترین استانهای کشور است، یکی از نمونههای رکود تولید و افزایش نرخ بیکاری در این سالها نیز به شمار می رود.
این فعال اقتصادی ادامه داد: تولید داخلی نیازمند حمایت از صنایع است و پرداخت وامهای کم سود و حمایت از تجار و تولیدکنندگان میتواند راهکار مناسبی برای رسیدن به موفقیت و برداشتن سدها از سر راه تولید داخلی باشد.
نبود قدرت رقابت با تولیدکننده خارج
وی گفت: میزان تولید، نبود قدرت رقابت با تولیدکننده خارجی، کیفیت محصول و تحریمها را از جمله مواردی است که دست به یقه اصفهان شده و حالا با وجود خشکسالی های پی در پی زاینده رود زخم کهنه صنعت اصفهان را ناسورتر از گذشته کرده است.
نظر شما