به گزارش بازار به نقل از فرابورس ایران، سیدکامل تقوینژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی با اشاره به اینکه به کمک فرابورس اوراق نیکوکاری در دو نماد کرونا ۱ و کرونا ۲ از اواخر اسفندماه ایجاد شده است، گفت: مردم در قالب نماد کرونا ۱ اصل مبالغ و منافع حاصل از سرمایهگذاری آن را برای مبارزه با کرونا در اختیار وزارت بهداشت قرار میدهند و در نماد کرونا ۲ منافع حاصل از آن را برای تامین مالی بخش بهداشت و درمان صرف میکنند.
به گزارش مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، به گفته معاون توسعه وزارت بهداشت تاکنون ۳۰ هزار نفر از افراد حقیقی و حقوقی از اوراق نیکوکاری در بازار سرمایه استقبال کردهاند که حدود ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از طریق کرونا ۱ وجوه دریافت شده و خیرین ۱۵ میلیارد تومان نیز به خرید کرونا ۲ اختصاص دادهاند.
تقوینژاد افزود: این وجوه در موارد مورد نیاز وزارت بهداشت هزینه میشود و هیاتی ۹ نفره از افراد صاحبنام بخش سلامت و معتمدان بازار سرمایه به عنوان هیات امنا تعریف شده که هزینهها زیر نظر آنها انجام میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، جهتگیری به سمت تامین مالی خرد در جهان از سال ۲۰۰۷ به این طرف را قابل توجه دانست و گفت: در سال ۲۰۱۸ شاهد بودیم که سرمایهگذاران بخش حقیقی و خیرین در دنیا ۱۰ میلیارد دلار به بخش سلامت کمک کردهاند و افق ۲۰۲۵ در این زمینه برای حدود ۳۰ میلیارد دلار پیشبینیشده است.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در کشور مردم حدود ۴۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت کمک کردهاند و البته مردم در بسیج محلهها، ادارات، مساجد و گروههای خودجوش هم کمکهای ویژهای داشتهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درباره کمکهای ارائهشده به وزارت بهداشت در زمان شیوع کرونا، بیان کرد: در پی اقدامات مهم دولت برای مبارزه با کرونا قرار است در قالب ماده ۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم، کمکهای نقدی و غیر نقدی افراد حقیقی و حقوقی که در اسفندماه ۹۸ و سه ماه نخست امسال برای تامین و لوازم مصرفی مورد نیازهای بیمارستانها، مراکز دولتی، تحت پوشش تامین اجتماعی و نیروهای مسلح جمعآوری شده، به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی در سالِ پرداخت، محسوب شود.
نظر شما