به گزارش بازار به نقل از ایمیدرو، سید مهدی نیازی در مراسم امضای تفاهم نامه ۴ جانبه توسعه فناوریهای هوشمندسازی در بخش معدن و صنایع معدنی ضمن بیان این مطلب گفت: از ابتدای امسال، تعامل بسیار مطلوبی بین نهادهای دولتی در راستای تحقق شعار سال (تولید؛ دانشبنیان و اشتغال آفرین) برای توسعه اقتصاد دانش بنیان برقرار شده است.
وی افزود: طی این مدت، مجموعه آیین نامههایی برای هر نهاد در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان تعریف شده و در برنامه اجرایی قرار دارد.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه این وزارتخانه با توجه به ابعاد حوزه فناوری و نوآوری، یکی از نهادهای پیشران و پیشرو در توسعه اقتصاد دانش بنیان است، گفت: با توجه به شعار سال و تاکید وزیر، توسعه اقتصاد دانش بنیان در ۱۰ بخش طراحی شد.
وی ادامه داد: بخش معدن، از جمله این بخشها بود که مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود بر فعال سازی بخش معدن تاکید ویژه داشته اند و وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون معادن و فرآوری مواد نیز این موضوع را مورد توجه قرار داده اند.
تحقیق و پژوهش، حلقه مفقوده صنعت
نیازی به موضوع تحقیق و پژوهش (R&D) به عنوان حلقه مفقوده صنعت اشاره کرد و بیان داشت: زمانی میدر مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان گام برداریم که حوزه تحقیق و پژوهش را مورد توجه جدی قرار دهیم و هزینه مناسبی برای آن اختصاص دهیم تا بتوانیم از ظرفیت فراهم شده، استفاده مطلوب کنیم.
وی افزود: با فعال سازی تفاهم نامه مشترک همکاری ذیل برنامه راهبردی و آیین نامههای مصوب، میتوانیم گامهای موثر در مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان برداریم.
نظر شما