به گزارش بازار، محمد اسماعیل کاملی گفت: بحث نسخه نویسی الکترونیکی طبق تکالیف قانونی باید توسط سازمانهای بیمه گر اجرا شود، لذا اجرای این طرح از سال ۹۷ در سازمان بیمه سلامت آغاز شد؛ البته پیشرفت در سال ۹۷ و ۹۸ بسیار بطئی و کند بود.
مدیر کل دفترخدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه سرعت اجرای طرح در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرد افزود: تا پایان سال ۹۹ بیش از ۵۰ درصد نسخ پزشکان طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت به شکل الکترونیکی ثبت شد؛ ضمن اینکه از دی ماه سال گذشته نیز با توجه به تصمیمات قانونی اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی با قدرت و جدیت توسط پزشکان پیگیری شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۹۹ درصد پزشکان طرف قرار داد با بیمه سلامت، اقدام به نسخه نویسی الکترونیکی میکنند، این فرآیند برای یک طرح ملی که کل نظام سلامت را در بر میگیرد، قابل قبول است؛ همچنین مشارکت درصد بسیاری از پزشکان در این طرح نشان از مقبولیت آن دارد.
کاملی تاکید کرد: نمیتوان انتظار داشت که طرحهایی به چنین گستردگی فاقد هرگونه مشکل در اجرا باشد، ضمن اینکه قانونگذار نیز پیشتر پیش بینیهای لازم را برای حل مشکلات در نظر گرفته است؛ به طوری که گفته شده در صورت قطعی اینترنت، کاهش سرعت و شرایط اضطراری پزشک میتواند در بستر نسخه کاغذی خدمات را در اختیار بیمه شدگان قرار دهد.
نظر شما